| CiocolaticaDulshee a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu acum aproape un an pentru ca nu mai simteam nimic pentru el, decat atractie fizica, dar de vreo 2 luni parca ii simt lipsa, tot fizic vorbind, el stia foarte bine sa ma satisfaca, sa ma excite si imi e dor de zilele alea. de multe ori cand ma masturbez ma gandesc ca el e acolo langa mine. cum as putea sa scap de sentimentul asta? pe de o parte nu vreau sa fiu cu el pentru ca daca o sa ma duc la el acasa o sa ma violeze mai mult ca sigur si eu vreau doar sa ne excitam si atat.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu te mai gandi la el, cauta-ti alt prieten

| Dariusuu a răspuns:

Uită-l. Nu ai nevoie de el.

Te pup.

| Oana92 a răspuns:

Nu stiu de ce, dar am impresia ca minti...

| alkhymeia a răspuns:

Cata prostie laughing))

| Zenithf a răspuns:

Stai putin sa inteleg: ai avut o relatie candva si ai terminat-o ca o devenit plictisitoare, te intalnesti apoi cu un tip cu 9 ani mai mare decat tine si te culci cu el la prima ocazie? Pardon, m-am increzut prea mult in puterea mea de pricepere, ma depaseste...
Stii ce vrei tu de fapt? Sa fii cu fostul si sa ti-o puna pana te face praf, sa stai apoi un pic si sa ti-o puna iar. Haha, cica te temi ca te va "viola". Da-mi voie sa rad...

| h3r a răspuns:

Ești un puțan, care are nevoie de o joardă.

| sensualus a răspuns:

Pai incearca si rough style, daca tot inca esti excitata dupa el. un facesitting ceva acolohappy

| Azµre a răspuns:

Nu te mai masturba așa vei scăpa de acel sentiment. Jesus...