Nu mai fa o obsesie din despartirea asta, asta trebuie sa faci!
Sa inveti sa traiesti si sa respiri fara el, sa te preocupi cu altele, cauta-ti de munca, fa curat, fa mancare, fa ceva ce te tine ocupata si nu mai ai ganduri negre.
UITA-L. Este unica solutie valabila. Nu merita nici sa-l saluti pentru ceea ce ti-a facut in mod repetat. "Microbul" infidelitatii in cazul lui este genetic. Refa-ti viata alaturi de o alta persoana care sa te respecte si sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Mult noroc.
Imi e frica de ractia mea daca se va intoarce si o sa fiu cu altcineva. O sa incerc desi pare atat de greu.
Nu pot sa cred, sa concep ca l-ai mai putea reaccepta in viata ta oricat de mult l-ai iubit si probabil ca-l mai iubesti deocamdata deoarece ti-ai transforma intreaga ta viata intr-un continuu calvar. Persoanele ca si el au un comportament care nu poate fi schimbat fiindca nu depind de ratiune sau logica, sunt instinctive, inascute si vor continua sa faca "rau" involuntar. Presupun ca esti o persoana rationala care are capacitatea de a gandi si care va actiona conform ratiunii si nu dupa impulsul de moment al sufletului sau al inimii.
Ai dreptate. El nu m-ar ierta daca i-as fi facut asta. Poate merita unul pe altul si ea umbla cu mai multi.
Nu-s prea credincioasa dar cine stie de ce ma fereste Dumnezeu
Ai mare grija ca de multe ori iubirea si prostia nu sunt desparite decat de un fir foarte subtire. Dovedeste-ti ca esti o fata care gandeste si admite ca acest baiat nu te merita.
Incearca si uita-l. Gaseste-ti si tu unul care sa te iubeasca si sa nu te insele ca fostul tau prieten.
Eu stii ce nu inteleg?
Daca te-a inselat de atatea ori ca un lache obosit, tu acum, ce rezolvi daca te plangi pe aici?
Uita-l, fa-ti pe altul. Viata e frumoasa.
Buna! Uite aici ceva care te va ajuta sigur
http://www.prieteni.ro/......0-330.html
Ignora-l,iesi cu prietenii in oras, zambeste, fa multe poze in care arati ca esti fericita.O sa vada asta si o sa te vrea din nou