| maria963 a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu dar nu a reactionat prea bine a zis ca ma urmareste totdeauna ajutati-ma funda.

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Buna. sunt unele persoane carora pur si simplu nu ai ce sa le faci..asta le este comportamentul. Si probabil a spus asa doar ca sa te sperie. Asteapta ceva timp, si vezi cum sta treaba, daca te urmareste sau nu, cu toate ca ma cam indoiesc sa faca acest lucru, asta in cazul in care nu e nebun... Si daca iti face zile fripte, incearca sa vbesti cu el, adica se poate, si daca nu, vbeste cu panrtii tai, sau cu cineva matur, care, crezi ca te poate ajuta. Succes!

9 răspunsuri:
| KokoFredyRadulescu a răspuns:

Pare un psihopat care vrea sa te sperie, daca continua asa in urmatoarele zile ar fi bine sa iei masuri

| Brâncuşi a răspuns:

Pai,lasa-l sa te urmareasca, sigur are vreun gand cu tine, sau doar pentru a baga frica in tine, ramane de vazut, ai grijawinking.

| F1rstBlooD a răspuns:

Nu-i bine asta daca o fi frun handicapat ai incurcato deci inceara sa vb cu el sa-i spui sa nu te mai urmareasca
spune-i ca gata totul s-a spulberat intre noi, intelege da atentie nu te duce singura ia-ti o fata sau de preferat un baiat ca daca se da la tine sal rupa
atentie ce faci!
bafta

| Lexylovest a răspuns:

Prefa-te ca ai un alt iubit pana cand lucrurile revin la normal, daca nu intelege de vorba buna.

| sebysebyca a răspuns:

Ascunde-te in pat la mine!

| Bijouu a răspuns:

Sp tatalui tau sa vb cu el, poate baga frica in el si se sperie, daca continua cu hartuiri si amenintari depui o plangere la politie

| ellaaaaaaa a răspuns:

Asa a patit si varamea. o urmarea de vreo 2 luni pana a prins`o la ea la scara si a batuto..de atunci a iesit scandal mare. s-au bagat mai multe persoane si probabil l-au speriat pe ala. toata lumea zicea k a luat-o razna. straight face de atunci n-a mai facut nimic

| selysol a răspuns:

cred ca e un psihopat care nu a suportat despartirea de tine vorbeste cu el si spune-i frumusel sa te lase in pace ca ai terminat-o cu el hai ca daca te-ar urmari sa zicem ca mai treci cu vederea desi nu ii okey oricum cred ca pana la urma se va plictisi tot sa umble dupa tine mai grav ar fi sa nu decurga la alte fapte daca continua sa te deranjeze i-a masuri te poti ajuta de parinti, politie baftawinking

| BroascaCuElice a răspuns:

Ți.a pus GPS?