Si prietenul meu face la fel daca vorbesc cu altii. Nu le mai raspunde, nu mai vorbi cu nimeni daca vrei sa va impacati. Spune-i ca nu o sa mai vorbesti cu nimeni, pentru ca nu iti place sa fie suparat pe tine, si sa fiti despartiti.
Depinde ce msj a gasit pe mess... Oricum chiar daca esti intr-o relatie nu inseamna ca nu ai voie sa vorbesti cu alti baieti pe fb sau pe mess El trebuie sa inteleaga ca ai si tu viata sociala :* Ceea ce conteaza intr-o relatie este sinceritatea si increderea atata timp cat el are incredere in tine si tu esti sincera cu el totul ar trebui sa mearga ok :* Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el dar nu pe mess ci fata in fata si sa ii explici ca in ciuda faptului ca vrobesti si cu alti baieti tu pe el il iubesti si ca iti pare rau pentru acel msj care l-a gasit pe mess... Daca te iubeste atat de mult poate incerca sa iti mai de-a o sansa Insa ai grija sa nu mai gresesti pentru ca la un moment dat sansele se vor termina Succes :X Sper ca te-am ajutat
Este absurd frate... sunt baiat am avut iubita si nu i-am interzis sa vorbeasca cu nimeni pe FB sau MESS.