| CapitanClatita99 a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu recent. El a vrut acest lucru,desi am insistat sa nu se intample. l-am intrebat daca m-a iubit, a spus ca "da"....asa ca l-am intrebat de ce se desparte de mine daca e asa...si a spus ca daca ma minte imi e mai usor,asa ca a intors-o si mi-a spus ca nu m-a iubit niciodata. ce sa cred acum? mi-a spus ca s-a ajuns aici din cauza ca m-am indoit mereu de sentimentele lui (are dreptate,dar imi e foarte greu sa nu ma gandesc la el)
Desi imi spunea ca nu m-a iubit, m-a sarutat ca si cand eram inca impreuna,ma mangaia,se juca in parul meu si cu toate astea s-a terminat.
Dupa ultima intalnire am insistat cu mesajele pe whatsapp in speranta ca voi rezolva ceva.Mi-a zis sa termin,dar nu am ascultat,asa ca a inceput sa imi trimita poze cu o fata zicand ca e iubita lui,dar acea fata este intr-o relatie cu prietenul lui deci a fost doar un praf in ochi. Dar nu inteleg de ce a facut asta? Si ca o fraiera,sa ma conving,habar nu am de ce i-am cerut o poza in care o saruta. Mi-a dat o poza in care se vede clar ca se preface ca o saruta pe gat. Apoi i-am cerut sa vad cum o saruta pe buze,stiam ca nu are cum si bineinteles ca nu a dat acea poza. De ce toate astea? Si ce e cel mai rau e ca m-a blocat pe whatsapp,dar pe facebook nu. Asta ce inseamna? Ca mai pot avea vreo speranta ca ma va cauta candva? In cateva zile e ziua mea. Oare imi va spune "La multi ani"?
Vreau sa stiu parerea voastra, dar sincer si fara mistouri.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MorenytaShuttUp a răspuns:

E clar ca ai fost doar o "aventura"pentru el, doar s-a folosit de tine. Din spusele tale reiese asta si mai reiese ca vrea sa scape de tine acum cat mai repede de-aia tot face chestii de-astea. Pe facebook nu te-a blocat ca vrea sa vezi ca ii e mai bine fara tine si ca isi continua viata si probabil sa puna o poza cu vreo fata sa te faca geloasa. Acest baiat face parte din marea majoritate (hei, baieti! nu sariti de cur in sus acum, am spus marea majoritate, nu toti!) a baietilor din ziua de azi, adica cei falsi care se folosesc de tine si de sentimentele tale atat cat au nevoie, apoi te arunca ca pe o carpa si pleaca mai departe. Lor nu le pasa de nimeni. Ce ti-a facut tie o sa le faca si la urmatoarele fete din viata lui sa fi sigura de asta. Nu-ti mai face sperante la el ca nu se mai intoarce la tine si daca o face, o s-o faca doar ca sa se foloseasca iar de tine. Tu ca sa i-o faci, nu-i mai arata ca te doare plecarea lui ca el asta asteapta, fi indiferenta si arata-i ca viata merge inainte cu sau fara el (chiar daca in adancul sufletului tau te doare foarte rau lui sa nu-i arati asta). Poti face si tu o poza cu un baiat si el s-o vada (ca sa te razbuni) o sa-l omori cu asta. Fii fata desteapta si nu sta dupa toti fraierii care nu merita nimic. Lasa-l. si cel mai important orice ar fi tu sa-l faci din cuvinte. Chiar daca o sa te bage el iar in seama, tu sa nu-i mai raspunzi. Plateste-i cu aceeasi moneda.
P.S. Gasesti alt baiat si nu-ti mai arata sentimentele pana nu esti sigura ca sunt reciproce.
Orice ar fi nu te intoarce la el. Sa nu faci asta! Crede-ma, nu-ti vreau raul.
Bafta! :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru MorenytaShuttUp):

DIn moment ce el a parasit-o nu cred ca-l va "omori" prea tare daca isi face poze cu alt baiat...

| MorenytaShuttUp a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da, Il va omori. Desi a parasit-o el asteapta milogeala din partea ei si sa se simta cautat. Mie imi spui de d-astia?winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru MorenytaShuttUp):

Nu vreau sa intru in detalii dar barbatii nu functioneaza la fel ca femeile, viata noastra nu se invarte in jurul invidiei si a razbunarii. Dar, sa ne prefacem ca ai dreptate, atunci cum explici carentele tale de logica? In prima faza spui ca pentru el a fost doar o aventura si ca vrea doar sa scape de ea. Imediat dupa spui ca l-ar omori sa o vada cu altul. Sunt doua chestii care se contrazic reciproc. Povestesti o gramada cum lui nu ii pasa de ea, cum o arunca ca pe o carpa, cum nu vrea sa aiba de a face cu ea. Toate astea ca sa inchei insinuand exact opusul spunand ca l-ar rani sa o vada cu altul. Ce vrea sa spuna poetul, ii pasa sau nu-i pasa, pana la urma?

| MorenytaShuttUp a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i pasa, dar el se asteapta de la alteceva din partea ei, nicidecum asta. De-aia o sa i se para ciudat si intr-un fel n-o sa-i convina. Daca tu nu esti asa, sa stii ca alti baietii sunt. Cunosc multi. Nu vorbesc in necunostinta de cauza. Pace!winking

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Eu zic să nu renunți la speranță.

| CapitanClatita99 explică:

Nu stiam ca adevarul doare atat de tare...imibe atat de greu sa accept ca nu i.a pasat catusi de putin. Nu era deloc asa...era sesnsibil si parca ii era frica sa nu fie ranit, iar eu nu am facut altceva decat sa am grija. Chiar nu pot sa inteleg de ce ti.ai bate asa joc de cineva

| CapitanClatita99 explică:

Acum daca m.am oprit...nu il mai caut...cu toate ca in momentul despartirii m.am milogit foarte tare...inseamna ca daca stau departe va deveni curios si ma va cauta el la un moment dat? Partea proasta e ca nu imi pot lua gandul de la el