| deejay a întrebat:

M-am despartit de o fata din vina mea mai mult, ea a zis ca vrea ceva timp sa ia o pauza, sa fie singura, imi spune ca nu stie daca vom mai fi impreuna, insa as vrea sa fiu din nou cu ea, vreau sa gasesc o modalitate de a o recuceri...imi spuneti?

Răspuns Câştigător
| Corinne a răspuns:

Buna!
Nu stiu cat de mult ai gresit fata de ea. Dar cel mai bine ar fi sa-i lasi un timp sa`si puna gandurile in ordine si sa stie exact ce isi mai doreste. Apoi incearca sa-i demonstrezi ca te`ai schimbat si ca iti este greu fara ea si ca o iubesti si ii mai spui astfel de lucruri sau poti sa-i aduci un trandafir si astfel sa-ti ceri iertare si sa se intoarca la tine.

Bafta!

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Nu există motiv REAL de pauze în relaţii. Se cheamă "vreau să ne despărţim şi nu ştiu /nu pot/nu am tupeu să-ţi spun". Atât!
2. Nu există modalitate de a o recuceri.
3. Chiar dacă ar exista, un bărbat sănătos nu se întoarce pe unde a mai fost.
Las-o să se ducă întrucât mai sunt fete!
Spor!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In primul rand, respecta-i decizia de a lua o SCURTA pauza si nu o bate toata ziua la cap cu impacarea! Daca ea tine la tine cu siguranta o sa se intoarca, desi depinde mult cum ai ranit-o!

In al doilea rand nu o lasa in timpul asta singura cu gandurile: sun-o o data pe zi, da-i mesaj cu 'te iubesc!' (daca e cazul la voi), spune-i ca o vrei inapoi, ca totul va fi bine...totusi,repet, NU O STRESA!

Cel mai sanatos ar fi sa aveti o ampla discutie cat mai curand!

| nicol20 a răspuns:

Stii cum este vorba aceea ca ciorba reincalzita nu este la fel de buna ca si una proaspata facuta exact acelasi lucru si cu relatia ta dupa un timp flacara din inimioara se stinge si sunt slabe sanse sa o poti reaprinde categoric daca vrei sa o aprinzi tu esti singurul care poti sa faci. Fa-i cadouri ca sa o uimesti fi tandru etc. Sper sa te fi ajutat bafta

| noName_8681 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate

| Markus_4003 a răspuns:

Eu cred ca tu ceva nu ai facut normal, ca ai ofensato cu ceva, dar eu tias zice ca trebuie sa ai si mindria ta cu toate ca o iubesti, las-o sa se gindeasca un pic la cele intimplate nu o suna, nu ii da semne de viata sa vada cit de greu este fara tine. (acesta daca cit timp ati fost impreuna ai satisfacuto la maxim ) Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu stiu daca vei mai gasi vreo modalitate de a o recuceri.credema ca stiu sentimentul.si in locul tau as fi incercat sa imi iau gandu de la ea.asta ii parerea mea