| supermari10 a întrebat:

M am despartit de o fata, dupa fix 7 luni de relatie am ales sa o luam pe drumuri diferite...mie mi-e foarte greu sa trec peste,ma gandesc decat ca nu o mai am,ca nu mai am cu cine vorbi,sta,rade,dar relatie devenise prea incomoda,parintii ei erau stricti iar ea dadea mai mult din gura decat sa faca,ea trece mai repede peste,are o sora,nu stiu cum poate dar pleaca deseori la rude chestii,iar eu ma simt slab,nu am chef de nimic si nu am puterea sa plec pe nicaieri,n am stare,am un sentiment prost si nu stiu cum voi indrepta asta,nu ma gandesc la chestii nebune, doar ca mi-e greu.o si vreau, dar nici nu mi mai place...e o harababura la mine in cap

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand incearca sa o uiti. Fa ceva care te face sa uiti de toate astea si ai sa vezi ca iti va face bine. Iesi in aer liber, plimba-te, fa miscare, distreaza-te cu prietenii. Nu poti sta mereu cu gandul la ea. Stiu, e greu la inceput sa o uiti dar usor usor o sa vezi ca iti va trece

| Live4Ride a răspuns:

Este o vorba din batrani cum ca ciorba reincalzita nu mai are aceelasi gust si uneori ciar asa este! iti garantez ca nu va fi ultima data in viata cand te vei simti asa si pot sa spun ca asta te face sa fii mai puternic. Daca stai singur nu rezolvi nimic decat sa iti faci rau. trebuie sa nu te mai gandesti la ea. iesi afara cu ceva cunostinte, plimba-te, joaca-te la pc sau pe telefon si incearca sa faci lucruri noi daca vrei sa o uiti! Daca stai in casa singur poate o vei uita si sentimentele iti vor trece, dar va dura mult mai mult si cine stie ce ganduri iti mai vin!

| Kathrinex a răspuns:

Poate că nu e cea mai strălucită idee dar încearcă să-i spui ce simți. Vorbește cu ea și pune-o să-ți răspundă la întrebările care ți-au rămas în urma ei. În rest ieși cu băieții și uită-te după restul de fete.