Timpul este cel mai bun doctor in aceste situatii. Orice ai incerca nu da rezultate... O data cu trecerea timpului insa, mai mult ca sigur vei cunoaste si vei iubi pe altcineva. Oricum, nu am auzit inca sa existe dragoste fara suferinta, dar ele constituie o parte din frumusetile vietii! Tu i-ai daruit dragostea ta si ea nu a apreciat ceea ce simteai tu pentru ea deci nu te merita! Uita-te mai bine in jur, vei cunoaste pe altcineva care sa nu te mai raneasca si sa stie sa aprecieze iubirea ta. Ai putea incepe prin a uita de momentele cu ea, o vreme va fi greu mai ales la inceput apoi o sa vezi va fi mai bine! Cauta-ti o ocupatie, un hobby, invata ceva folositor. Evita sa mai vorbesti cu es sau sa va intalniti (asa nu o vei mai uita si vei suferi in continuare)Mereu este foarte greu sa uiti, sa nu suferi, sa nu regreti dar asta este viata fara toate astea nu ar mai fi!
A da si mai am o problema luni si marti o sa ma intalnesc cu ea nu este planificat dar ce sa fac sa o evita s-o bag inseama si daca ma baga inseama ce sa fac sa vorbec cu ea sau ce
Dacă te bagă în seamă îi spui doar "bună /salut" nimic mai mult...
Arată-i ca ești nepăsător dacă ea nu vrea o relație cu tine.
Dacă îi arăti ca încă ești înnebunit după ia. Ia te tine în lesă
Multumesc pentru sfat asta am facut
Multumesc pentru sfat dar sa caut alta sau ce sa fac
Mai vreau sa vad niste pareri
Tu nu ai logica pe acest pamant
si ce te intreseaza