| imyourdestiny2 a întrebat:

M-am despartit de pr meu dintr-o prostie si imi pare rau... l-am intrebat daca vrea sa se impace cu mine si a zis ca nu. din orgoliu. dar stiu ca mai tine la mine deoarece imi zice ca vrea sa ma sarute ma ia in brate la scoala. dar le ia si pe altele de fata cu mine.pe mess nu ma baga in seama deloc. ce sa fac? cum sa ma impac cu el?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea. Daca el e orgolios o data, tu sa fii de zece ori.Lasa-l in pace, fa-ti inima piatra si nu-i mai da atentie.Sa imbratiseze pe cine vrea.Nu te tari la picioarele lui si nu-l ruga.Deja ai facut-o,o data ajunge, nu vrea, arata-i ce pierde.Fii independenta, nu iti calca demnitatea in picioare.Si,daca intr-adevar te iubeste, vei vedea cum te va ruga el! Mult noroc!

5 răspunsuri:
| Cjay a răspuns:

Evita'l ca dupa ce l'ai bagat in seama si'a luath'o in cap evita'l putyn vezi ce se intamplahappy da eu zic ca merge daca esti si u indiferentahappy:*

| forever4you a răspuns:

Da si eu am facut la fel.si noi ne-am impacat abia peste 5 lunisad a fost groaznic, dar daca iti spune ca vrea sa te sarute, sa te ia in brate de ce este orgolios si nu vrea sa va impacati? Nu-l mai baga nici tu in seama, nu-i mai acorda atentie si-atunci va vedea ca nu mai stai dupa el si iti va cere sa te intorci inapoi la elhappy

Bafta...

| MMadalina a răspuns:

Depinde din ce motiv te-ai despartit de el.Tu daca ai fi in locul lui ai mai accepta sa te impaci cu el?

| Visecolorate a răspuns:

Fi indiferenta. Sa nu faci prostia de a te lasa calcata in picioare. Stiu ca doare.am fost si eu in aceeasi situatie si ne'am impacat dupa vreun an. Fi mai indiferenta, nu ii arata ca iti pasa. Daca iti vine sa plangi, plangi dar acasa...pe umarul unei prietene. Undeva unde sa nu fie el. Evita'l si fa'l pe el sa se tarasca la picioarele tale :* Lasa'l sa vada ce pierdewinking

| Mao a răspuns:

Nu a mers prima oară, ce te face să crezi că a doua va merge?