| alin_8675 a întrebat:

M-am despartit de prietena mea acum 2 luni.De atunci am picat intr-o mare depresie.Nu mai pot sa mananc, nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa muncesc.Este o perioada incredibil de dureroasa si nu stiu cum sa scap de ea. Una dintre probleme este si ca eu lucrez cu ea(fosta mea prietena) si ca o vad in fiecare zi.Si mai dureros este ca acum flirteaza cu un coleg si sunt la un pas sa aiba o relatie.Am facut tot posibilul sa ma impac cu ea dar degeaba. Ea a trecut mult mai usor peste despartire si simt ca nu mai simte nimic pentru mine.Acum ii vad privirea ei indragostita cu care se uita la mine, indreptata spre baiatul cu care probabil o sa aiba o relatie.Nu stiu ce sa fac in situatia asta, nu am multi prieteni si nu ma simt bine in compania nimanui.De fiecare data cand ma gandesc ca ar putea sa o atinga altcineva, simt ca innebunesc.Cine poata sa imi spuna cum sa trec peste asta, pentru ca nu merge nimic si cu cat trece mai mult timp, cu atat este mai dureros.Sunt momente in care simt ca este chiar o durere fizica.Suntem plecati impreuna in Spania si as vrea sa ma intorc in Romania pentru ca nu mai am putere sa fac nimic. O alta problema este ca daca plec, am impresia ca pierd ceva si ca as mai fi putut lupta pentru ea. O sa las un link cu una dintre multele incercari de a mai fi cu ea. http://www.youtube.com/watch?v=NGiNHg5PuOE

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Moama, da o iubesti nu gluma. ce frumos,, eu una as ramane cu gura cascata si te as fi primit inapoi. Numai sa nu ma fi inselatwinking asta nu iert. Orisicat se vede ambitia de care dai dovada si din acate se vede si indiferenta ei, care e catastrofala. Uit-o cat mai repede. mUlt succes

15 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Stii sa iubesti frumos, din suflet! Poate meriti ceva pe masura.Este greu, dar daca sentimentele nu sunt reciproce, ai suferi si mai mult. Te asigur de asta!

| Barajag a răspuns:

Nu mai lupta pentru ea, lupta pentru alta, fosta ta prietena nu te-a respectat ca barbat, i-ai aratat ca o iubesti prea mult si ei nu i-a pasat si atunci de ce sa mai fi tu suparat? Eu in locul tau, as ramane acolo cu serviciul, asta ca sa nu-i dai satisfactie, ar insemna ca tu i-ai gresit cu ceva si de aceea ai ales sa pleci de acolo.Asadar fi puternic si gandeste-te ca mai sunt fete care te vor face cu adevarat fericit.Bafta!

| tarziu a răspuns:

De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere! Tu fii linistit ca ai incercat, daca ea nu vrea, asta e, o sa vrea altawinking

| tarziu a răspuns:

Va doresc fericire! daca amandoi va acceptati vina si incercati sa va schimbati, aveti toate sansele. Bafta!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Si eu mai de mult am avut o situatie identica cu a ta, poate mai grav, dar intamplator am cunoscut o alta persoana si sunt foarte fericit. La momentul respectiv, simteam ca totul nu mai are rost, nu putem sa-mi imaginez viata fara ea. Sunt multe de povestit, dar viata trebuie sa isi continue cursul, esti tanar sunt atatea femei dragute care asteapta doar un semn sa le faci.

| funnygirl a răspuns:

Woow foarte dragut. eu cred ca prietena ta nu te-a pre iubit daca dupa atatea incercari nu a mai vrut sa va impacati. eu zic s iti cauti alta prietena si sa in cerci sa o uit pe fosta. succes

| pelu a răspuns:

Hei esti barbat ce naiba... femeile mereu le vor fi inferioare barbatilor` nu trebuie sa suferi.gandeste-te ca si ea sufera.asta nu mai conteaza.capu sus privirea`n fata si inca ceva. fete mai sunt. bafta nu privi in trecut priveste`n fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un singur raspuns next.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut rabdare sa-ti citesc povestea si sa vad acel filmulet.Mai prietene, esti tanar, ai toata viata inainte, viata ta nu se opreste la aceasta fata, nu stiu de ce v-ati despartitGandeste-te ca in timpul asta care tu suferi, mai ai putin si iti dai zilele, esti in stare de orice, ea e cu altul, se distreaza, pe tine te-a uitat, si nu sufera deloc pentru tine, tu de ce sa suferi, esti barbat, arata, fii puternic! Daca ai inselat-o nu o meriti, asta din start, daca ai inselat-o nu o meriti, asta e cea mai mare greseala intr-o relatie! Dar daca ai facut o alta greseala, micuta sau daca nu ai gresit mai deloc si dupa ce ai facut sa o recuceresti, ea atunci nu te iubeste! Mai prietene, ea nu te merita daca ai facut ce ai facut pentru ea si ea nu a vazut cat de mult o iubesti, sincer nu merita iubirea ta.
Nu esti singurul care sufera din dragoste, sa-ti inte asta in cap, sunt milioane de oameni care sufera din dragoste care trec prin ce treci tu si poate mai rau, viata e plina de obstacole, daca esti un om puternic, treci cat mai repede peste ele si inveti din ele, sunt o gramada de femei care asteapta sa fie iubite, doar trebuie sa le dai un semn, e normal sa suferi, ai petrecut atatea momente alaturi de ea, e un proverb: "Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a petrecut" i-a aminte prietene, nu mai prelungii suferinta, capul sus si mergi inainte, viata e prea frumoasa si scurta in acelasi timp si nu se merita sa irosesti nici un minut.Probabil ai auzit asta de multe ori, mai ales in momentele astea multi ti-au spus sa mergi inainte, capu sus ca nu se merita sa suferi pentru o asemenea persoana, daca te-ar iubi macar pe jumatate cum o iubesti tu, s-ar intoarce la tine, si sincer prietene, probabil tu ai acum in minte, in inima ta, acea gandire cum ca ea e iubirea vietii tale, marea ta iubire, simti ca nu poti trai fara ea, nu te vezi fara ea, ai vrea sa fii tot timpul langa ea etc! Dar prietene sincer iti spun, cu timpul, toate astea devin doar niste amintiri, ceva care nu te mai pot atinge, lasa sa teaca timpul si gaseste-ti pe altcineva, care te poate face sa-o uiti, mai tarziu ai sa-mi multumesti pentru aceste vorbe, sunt sigur.Nu se termina totul la ea, sa-ti intre in cap. Sfatul meu e sa te uiti in oglinda si sa-ti exersezi aceea privire pe care o sa-o ai atunci cand o sa-o intalnesti, asta sa faci, sa pari indiferent, nici sa nu-o privesti, pentru tine sa fie doar o sompla persoana, cineva pe care nu ai cunoscut.Nu uita ca opusul dragostei nu este ura ci indiferenta. ea o sa vada ce a pierdut la un moment dat, o sa pice dintre nori si o sa cunoasca regretul, o sa se simta si ea cum te-ai simtit si tu, o sa-i para rau dar atunci o sa fie prea tarziu. Sfatul meu e, sa treaca o perioada de timp, in care sa te mai linistesti, sa stii cine a fost de vina, in ce masura, cat de mult te-a ranit ea, ce vrei tu, iar apoi sa mergi mai departe, gaseste pe altcineva, si toate vor deveni doar o simpla amintire, care nu te vor mai putea rani.Sa nu ajungi rau, cea mai dulce razbunare e sa fii tu bine, adica in timp ce erai cu ea ereai bine, aveai o viata ok, iar dupa ce te-ai despartit de ea ai mers in jos.Nu,sa fii mai bine decat erea cu ea, sa nu da impresia ca suferi sau ca ai ajuns rau.Nu,niciodata,fii barbat, sunt sigur ca e acolo cineva care te merita, jumatatea ta.Capul sus prietene, viata merge inainte si fara ea, nu uita ca e acolo undeva, jumatate ta, care o sa-si dea si viata pentru tine daca va trebui, aia inseamna iubire, pentru ea merita sa suferi...mult succes prietene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://artaimpacarii.info/ uite aici am cautat 4 ore pentru prieteu meu si am dat intamplator de siteu asta ai grija e ff buna eu m-am impacat cu fost;) desi am 11 ank

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa cultivi relatia inainte sa se incheie aplicand aceste sfaturi:
http://www.scoaladeseductie.ro/......iinta.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut alin. numele meu este florin am 22 ani si acum cateva zile m-am despartit de prietena mea sunt in acelasi stagiu ca si tine si eu am intrat intr-o depresie dar ma lupt cu ia si vad ca incep sa imi revin cu toate ca asta este a 3 prietena pe care o pierd intr-o relatie mai serioasa de 3 ani. trebuie sa intelegem un lucru orice inceput are un sfarsit, nu este ea ultima fata asa ca trebuie sa fim tari. iti urez succes asi tie si mie

| alin_8675 explică:

Astazi la prima ora m-am urcat intr-un autocar si am plecat spre Romania, cu toate ca nu prea am vreo perspectiva in Romania. Vroiam numai sa scap cumva de cosmarul asta. Dupa vreo 600 km de mers(cam la jumatate de zi) am primit un telefon de la ea prin care imi zice ca ar vrea sa vina cu mine.Asa ca am coborat in cel mai apropiat oras,(adica Valencia), am renuntat la calatorie, am inchiriat o camera la un hotel(de unde scriu aceste randuri), si o astept sa vina.Acum e ceasul aproape 19. 00 si ea o sa ajunga in noaptea asta in jurul orei 3. 00. Maine ar trebui sa ne continuam impreuna calatoria.Eu as vrea sa mai ramanem o zi sau doua in Valencia pentru ca este un oras superb. O sa vedem.Acum sper sa nu se fi schimbat nimic major si sa fie o dulce impacare.Asa sper eu acum.Multumesc pentru toate incurajarile si sa dea Dumnezeu sa nu mai trec vreodata prin clipele astea.Nu cred ca merit asa ceva pentru ca nu e o rusine sa iubesti si sa investesti toate sentimentele si toata increderea ta in dragoste.Nu cred ca gresesc cu nimic.Sa ne auzim cu bine

| alin_8675 explică:

Foarte foarte bun comentariul anonim de mai inainte.Incredibil de bine pusa problema.Nu am inselat-o. Putina indiferenta si greseli mici.Vedem ce o sa urmeze.Inca suntem in Valencia.Vedem cand o sa plecam.