| MisterTotal a întrebat:

M-am despartit de prietena mea acum ceva timp. Vb zilnic la telefon. Eu stiu ca ma iubeste si eu pe ea la fel dar este foarte orgolioasa din fire si nu arata lucrul acesta. Eu sunt o persoana sociabila, comunicativa, vesela dar nici mie nu-mi place sa fiu calcat n picioare. Va rog sa imi spuneti cum sa fac sa mai fim din nou impreuna?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Charina a răspuns:

Sa incercati impreuna sa remediati problema. Pentru ca in relatia asta nu esti numai tu, sunteti 2.eu zic sa vorbesti cu ea serios, daca se poate "live", sa ii spui ce simti, ofera-i atentie(ca asta le place la nebunie fetelor), trimite-i mesaj dimineata sa se imbrace gros (cand e frig) sa vada ca iti pasa si sa prinda si ea putin curaj. pe viitor spuneti-va unu altuia ce nu va place, de ex. spune-i ca te deranjaza ca e orgolioasa, sunt sigura ca daca nu vrea sa te piarda o sa incerce sa fie cum vrei tu happy

2 răspunsuri:
| zayidee a răspuns:

Acu depinde ce i-ai facut ce v-ati despartit. fostul meu prieten de ex, cand eram impreuna era atat de sigur pe relatie si pe sentimentele mele, incat de la o vreme nu imi dadea deloc atentie, ma suna destul de rar, nici macar nu mai stia cand trebuie sa merg la serv si cand nu, dar cu toate astea imi spunea ca ma iubeste. dupa ce am luat decizia de a pune punct, ma suna in fiecare zi, ma intreba cum imi e, ce fac etc, doar ca la mine nu a avut efectul de a ma da pe spate, ci am considerat acest comportament bataie de joc. adica cat am fost impreuna putea sa faca aceste lucruri dar nu le facea, putea sa fie atent, dar nu era, samd. eu zic ca ar trebui sa lasi si tu orgoliul deoparte, sa vorbiti, sa spui clar si direct ceea ce iti doresti tu de la relatie, sa o intrebi si pe ea, apoi stabiliti ce faceti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.mesajecudragoste.ro
Daca te ajuta recomanda site-ul prietenilor !