| mitzareal a întrebat:

M-am despartit de prietena mea si nu stiu ce sa fac acum va rog ajutati-ma! Imi place mult de o tipa care e foarte frumoasa dar si ea are prieten cu toate astea i-am batut apropouri si am vazut ca si ea ar fi interesata dar mai e o problema: prietena mea cea mai buna cu care vb despre orice ne cunoastem perfect iesim peste tot impreuna cu grupul nostru de prieteni suntem aproape ca fratii mi-a zis ca si ea ma place foarte mult si ea se comporta extraordinar de frumos cu minestraight face insa nu arata chiar asa cum imi doresc eustraight face cu toate astea tin si la ea si chiar nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Cu fata aia nu cred ca ai cum sa fii cu ea atata timp cat are prieten. Si poate nici nu ar merge. In schimb, cu prietena asta a ta, lucrurile stau altfel. Ea te place, tu o cunosti, stii cum e ea etc. Chiar daca nu arata ea cum ai vrea tu... nimeni nu e perfect. Poate are un suflet mia bun si stie sa te iubeasca de mii de ori mai mult decat. Iubirea nu consta numai in atractie fizica, desi la inceput la asta suntem cu totii atenti.
Eu zic ca ar fi frumos sa ai o relatie cu prietena ta cea mai buna. Incearca! Si sa ii spui de la inceput sa o luati mai usor. sa vezi si tu cum merg lucrurile. daca iti convine asa sau nu.
Parerea meahappy

Vezi ce faci:*

| NeneaGogu a răspuns:

ce naibi vrei sa complici lucrurile cind ai totul a la "botul calului"? aspectul fizic nu conteaza foarte mult intr-o relatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege pe cea care este cea mai buna pentru tine si care te face sa te simti cel mai bine.

| Rebecca009 a răspuns:

Aspectul fizic conteaza cel mai mult intr-o relatie. Desi nimeni nu recunoaste

| shhhs a răspuns:

Doamne...iar unu la care ii pasa mai mult de aspectul fizic decat de caracter!