Trebuie sa faci ceva impresionant ca sa o recuceresti si sa te ierte trebiue sa ii dai dovada de iubire permanenta nu doar de indiferenta arata-i cat de mult o iubesti si dovedestei ca a facut o greseala cand s-a despartit de tine. Pana si eu stiu asta si am doar 15 ani frate nu stii nimic despre fete serios acum. Fa ceva si dovedestei ca a gresit cand s-a despartit de tine. Fa si tu ceva prin care sa ii arati afectiunea ta fata de ea. Of Of ce naiba mah nu stii chiar nimic. ia id-ul meu si vorbim pe mess ca sa iti pot da mai multe sfaturi si idei daca tu nu prea ai:marius_lucian1998
Ti-ai batut joc de ea destul. Fa-i un bine si las-o in pace. Daca esti capabil multumeste-i pentru toate clipele frumoase pe care ti le-a daruit.
Buna! Eu te sfatuiesc sa mergi la ea si sa ii ceri scuze pentru toate greselile, sa ii ceri scuze ca ai dezamagit-o, dar sa ii spui ca tu o vei iubii mereu indiferent de situatie si spune-i ca inca o iubesti si ca viata ta fara ea nu are niciun sens, se pare ca si tu ai mare nevoie de ea, mergi la ea si spune-i tot ce ai pe suflet, eu sper sa va impacati dupa cat timp ati petrecut impreuna si dupa cate lucruri banuiesc ca ati facut impreuna, nu are niciun rost sa va despartiti arata-i si demonstreaza-i cat de mult o iubesti... Succes sper ca vei reusii sa va impacati!