Buna,dar de ce ti_a propus sa va vedeti pe ascuns fara sa mai stie sora lui? Ssu nici prima oara cd ati fs iubiti sora lui nu a stiut? Nu vei dovedi nimic dk te intalnesti cu el,in niciun caz nu va tine cu faza ca te intalnesti cu el la vrajeala; sfatul meu e sa te gandesti bine la ceea ce simti sa nu iti bati joc nici de el si nici de tine, dar nici tu sa nu fii de umplutura; sa te vezi cu el pe ascuns iar el dupa aceea sa se dc la altele.O relatie sincera si frumoasa trebuie vazuta, admirata si observata de cei din jur; gandeste_te bine!
Inseamna ca are p altcineva dar nici tu nu ii esti chiar indiferenta. Daca vrei sa fii p locul doi poti sa te mai vezi cu el.
Fa ceea ce i-ti dicteaza inima. Daca vrei sa te impaci cu el inseamna ca inca mai ti la el.De ce sa-l pierzi daca nu vrei asta cu adevarat? Nu ai nimic de pierdut,din contra,stai alaturi de cineva care i-ti este drag si va oferiti reciproc clipe placute.El vrea, tu vrei, e simplu.Impacati-va si nu ve-ti avea nimic de regretat mai tarziu.
Sunt in aceeasi situatia ca si tine.eu zic sa ti pui ordine in ganduri si sentimente. daca mai simti ceva pentru el si vrei sa continui, intalneste te cu el. daca nu evita l cat poti, pentru ca altfel n o sa l poti uita.
DAca inca il mai iubestide ce sa te amagestisingura pe tine, impacate, n-o sa te ajute nimic daca el va crede ca l-ai uitat insa in realitate e invers zie o sa-ti fie mai rau, mai ales ca el inca tine la tine, insa daca nu simti nimic nu te impaka! Aici deacum depinde de ceea ce-ti spune inima si de sentimentele pe care le ai tu fata de el!
Buna.Din ce am citit, imi dau seama ca nici tu nu stii inca ce iti doresti in legatura cu el.Cred ca important este sa te gandesti putin inainte sa actionezi si apoi sa faci EXACT ceea ce iti spune inima.Nu trebuiesa asculti ce spune lumea sau altcineva. Daca voi 2 va intelegeti e totu' ok.Totusi gandeste'te la ceea ce o sa faci ca sa nu regreti mai tarziu de exemplu ca nu te'ai impacat cu el. Iubirea implica senzatii super dar si durere.Doar tu alegi ce vrei sa simti TImpul nu se da inapoi si trece. Sper ca te-am ajutat. Funda?:X
Buna...Eu as zice ca daca voi inca va mai iubiti sa va inpacati si sa faci tu primul pas sau sai bati niste apropouri!
Sper ca am fost de folos!
funda?