Daca tu te distrezi ranindu-i pe cei pe care ii iubesti nu e de mirare ca ai ramas singura.
Inca mai tine la tine dar baiatul respectiv a inteles ca nu meriti. Esti prea imatura sa ai o relatie si prea preocupata sa experimentezi cu sentimentele celor care tin la tine.
Tu ai spus ca el era tot timpul langa tine inainte. S-a racit si a hotarat sa puna punct pentru ca tu nu l-ai rasplatit cu aceeasi moneda, ba dimpotriva, ai hotarat ca ar fi amuzant sa te joci cu nervi lui. Poate va gasi si el o fata care va dori sa-i arate ca-l iubeste si nu sa incerce tot timpul sa-l faca gelos.
Nu te contrazic cu nimic, pentru ca ai foarte mare dreptate. Doar ca, eu am incercat sa-l fac gelos sa vad daca tine la mine sau nu, insa greseala mea a fost ca o faceam tot timpul si poate asta a umplut paharul. Mersi pentru raspuns
Si intrebarea? Parerea mea este sa-l lasi in pace, nu este de tine, tu meriti un baiat sensibil, nu gelos.
Ce parere ai tu despre situatia asta? Ce crezi tu ca gandeste? )
Probabil ca te place, dar in realitate nu este capabil de mai mult, ascunzandu-si neputinta in spatele unui paravan fals numit orgoliu. Nu este in stare sa curteze si sa cucereasca o fata.
Da, cred ca ai dreptate. Mersi pentru raspuns :3
Cu multa placere. Noapte buna!
Noapte buna!
Din ce spui eu il vad ca pe un om fitos si caruia ii e cam rusine cu tine... dar parca e 'pe interes' cand ii pleaca prietenii. deci nu-i convine atitudinea ta cand incerci sa-l faci gelos si te-a pedepsit refuzand relatia dintre voi, dar pe de alta parte parca ar vrea sa-i 'iasa si lui ceva' daca ma intelegi. parerea mea e ca se joaca cu tine si mai bine lasati-o moarta