Din moment ce numai vrea sa auda de tine de ce vrei sa te umilesti in fata lui?
daca ti-a dat ignore si iti respinge apelurile inseamna ca nu te mai vrea in viata lui.Asta inseamna ca tu ar trebui sa-ti vezi de viata ta si sa-l lasi pe el in pace. Nu te merita draga.Meriti ceva mai bun.
Crezi ca merita sa-i zici "La multi ani"?! Crezi ca il mai intereseaza persoana ta... daca il interesa sau i pasa de tine ramaneati macar amici si nu-ti dadea ignore pe mess...
Eu spun ca da, ureaza`i "La multi ani" nu ai nimic de pierdut si e un gest frumos
Mai bine nu. nu ii spune nimic.ca am facut si eu greseala de a'i zice asta unui ex si o sa zica ca esti fraiera si ca ink te gandesti la el...are cine sa ii zica LMA...
Nu e mare lucru, ii trimiti si gata.Nu te costa decat un mesaj. Apoi te vei gandi ca oare de ce nu i-am trimis.Fie ce-o fi si gata...
Ca sa ii arati ca ii esti superioara, suna-l sh spune-i la multi ani sa se simta prost ca tu il suni si iti pasa de el sh el ii un idiotfii nesimtita)
Negativ, nu mai merita nimic ar fi cazu sa lasam gandurile de gen daca era asa, daca era mai bine, nu conteaza trebuia sa te contacteze macar sau daca nu sa te lase sa il suni, eu am trecut printr-o situatie similara si mi-a fost mie prima data si dupa la ex prietena si ea nu imi raspundea la tel cu toate ca sunasem aproximativ 1 an de zile, asa ca nici eu nu i-am mai zis nimica ca nu am avut posibilitate, in lumea asta sunt persoane care se gandesc doar la ele, ar fi bine sa le lasam in lumea lor mai devreme sau in ultimul moment isi vor da seama de greseala facuta si atunci vor regreta partea proasta ca si noi suferim si purtam aceste traume cu noi dar macar sa incercam sa le acoperim, toate cele bune zuzu.
Cu siguranta da. Si eu am fost in aceeasi situatie si desi nu mai vorbisem deloc dpa despartire de ziua lui i-am urat "La multi ani" si chiar am mai vorbit putin cu ocazia asta.
Este un gest frumos
Pai daca ti'a dat ig pe mess si respingere apel la tel si tu totusi vrei sa faci un gest bun eu zic sa-i dai un sms cu "la multi ani". Dar sa nu-l faci crezand ca va impacati:*. Tu ii dai sms ca sa vada ca ti'ai adus aminte de ziua lui.Si sa nu'te astepti ca o sa-ti raspunda la sms cu toate ca o sa aprecieze gestul tau:*
Foarte nesimtit!
Daca as fii in locu` taw i`as fi zis :
"Lma ...cu tot cu gesturile tale "
Faci cum crezi tu
Succes si sa`mi dai un msj cu ce s`a intamplat
fundita?
Pff.Is doua variante. Ori ii da-i pace pentru ca e un mitocan incat nu`ti raspunde nici macar la telefon. Ori ii demostrezi ca esti mai buna ca el si ii spui.Numai tu poti decide pentru ca tu il cunosti mai bine:*. Bafta
Mutubal întreabă: