Sti ce chiar m-a captivat povestea am citit-o pe toata cap coada.pai eu zic ca el incearca sa te tina sub papuc.si eu zic sa nu ii dai ocazia.fi indiferenta cateva zile.adica fara sa ii raspunzi la telefon sau measje, daca te intreaba de ce ii spui un simplu nu meriti. daca o sa vezi ca vrea sa se schimbe si sa va impacati ai putea sa ii mai dai o sansa.ca e pacat dupa atata vreme sa rupeti relatia dintr-o chestie de asta. daca vezi ca nu merge ce crezi ca nu gasesti altul? are balta peste
Off. eu cred ca el te iubeste pe undeva, dar vrea sa para in fata ta mai "strong" mai "man" si ca nu se lasa asa usor intimidat.si daca nu iti vorbea cred ca astepta sa zici u cva.de curiozitate ce zodie e? daca e taur. e clar ca este ca mine! Deci daca zice ca vrea sa ramaneti amici si ca nu te va lasa-n pace, ia`ti inima`n dinti si nu`i mai raspunde la tel nici la msj si cand te invita afara spune`i ca ai altceva de facut sau nu ai timp! fii mai inidiferenta cu el, trateaza`l cu aceeasi moneda si incearca asa un pic sa il indepartezi de tine, sa-i dai impresia ca te-a cam pierdut, si atunci el isi va da seama cu adevarat ce a avut si ce a pierdut!
Bft. sper ca ti-am fost de ajutor
Incurcata povestea! insa stii ce asteapta? sa sari pe el sa ii spui ca il iubesti si ca vrei sa fii neaparat cu el, ca nu poti sa il vezi doar ca pe un amic si apoi el o sa zica si el sa va impacati si pe urma stii ce o sa faca? o sa se comporte la fel de aiurea! o sa astepte totul de la tine! tu se fii cea care il iubesti si el sa se lase iubit! ceva de genul! am inatlnit si eu:-J mi-a zis ca vrea sa ne desprtim si sa-l nu il mai cuat si asa am ffacut si dupa 3 luni m-a sunat si m-a intrebat ca de ce nu l-am mai cautat ca inseamna ca nu mi-a pasat de el daca renuntat atat de usor la el :-J si chesti din astea ca lui i-a fost dor de mine da se temea sa nu il resping:-J vrajelii in tot aces timp am a mai stat cu 2 fete :-Jnu are rost iti zic! schimba-ti nr rupe orice legatura cu el! mai rau iti faci daca va vedeti in contiunare si el se comporta ca un amic! si tu inca tii la el! iti zic!
M-ai facut sa rad, statea ca o scandura. Parerea mea este ca el e un prost nu il mai suna tot el o sa te roage sa va impacati, tine minte roata intotdeauna se intoarce, de fapt a inceput deja sa se intoarca.
Mda, ciudat baiatu, cred ca ar trebui sa iti schimbi nr de tel si atunci nu mai are cum sa te sune si sa vb cu parintii tai si le spui sa nu-l primeasca asta daca vine la tine acasa, pana la urma se va satura sa te tot caute si sa fie respins si va renunta :*
Deci ai scris prea mult...glm, pai fa si tu ce iti zice inima, daca intr-adevar ti la el in ciuda a ce s-a intamplat ramai cu el, daca nu ...ramaneti doar amici (nu ii nimic rau)eu zic totusi sal lasi sa cauti pe altcineva, pai ce ne jucam dea despartitu dea impacatu