Pai atunci cand 2 persoane nu se inteleg cea mai inteleapta decizie este sa se desparta, suferi acum deoarece e prea devreme insa timpul le va rezolva pe toate, chiar daca acum nu prea crezi tu asta o sa-ti dai si singura seama . Iar daca vrei sau mai crezi ca exsista o sansa sa va impacati stati de vorba fata in fata si lamuriti tot ce aveti de lamurit sa vedeti daca mai iasa ceva. asta insa numai daca crezi ca el chiar te iubeste . Sii sa stii ca nu esti singura care sufera daca prietenul tau a pus suflet crede-ma ca si el sufera in momentele astea doar ca no sa-ti arate pentru ca se considera prea maret la fel ca majoritatea baietilor ca sa-si arate lacrimile, pe moment daca crezi ca nu vei rezolva nimic cautati alta ocupatie, iesi cu prieteni, despartirile trec greu si sunt momente in care ar fi bine sa avem toti prieteni langa noi !
Indiferenta. Fi indiferenta cat mai mult. Nu-i mai da atentie, nu-l baga in seama cateva zile, nu-l suna, etc.
Mai devreme sau mai tarziu se va intoarce la tine.
Ai putea sa ii spui ca tu chiar ai tinut la el, si nu iti doreai sa va despartiti da daca asta crede el ca ii bine asa sa fie, viata merge inainte. Poate dupa asta se va intoarce, daca tot o sa fii dupa el, sa astepti sa va impacati. se va intoarce da niciodata pentru o impacare. Ignoral pana stie 100 % ce vrea de fapt
Ie o idee sa il ignori asa poate o sa isi dea seama ca il iubesti si vr sa te bage si el mai mult in seama dar poate asa o sa creada ca pentru tine totul a fost o gluma eu uite cum as face dar nu stiu cat de bine ie asta ie decizia u i-as trimite un mesaj pe mess sau pe tel si i-as spune ca il iubesc enorm si nu as fi vr sa se termine relatia asta poate asa o sa isi dea seama cat te iubeste si dupa sa nu te mai gandesti la el ast sa sune dar nu sta cu ochii pe tel iesi prin oras etc si cand primesti mesaj il lasi sa ast 5 10 min eu asa as face acum nu stiu cat de bine ie