Eu nu recomand sa-ti faci alt iubit.Pentru ca n-ar fi frumos sa-l tii doar ca sa tina locul celuilalt. Dupa o vreme el ar avea de suferit.Dar nu cred ca-ti vei face fiindca daca tu i-ai dat drumul prietenului nu cred ca-ti va arde prea curand de baieti cel mai bine e sa te tii ocupata mereu cu ceva ca sa-ti tii gandurile departe de el. Evita pe cat posibil locurile pe unde ati umblat.Sterge-i numarul de telefon, id-ul de pe lista de mess. Elimina orice lucru ce crezi ca ti-ar aduce aminte de el:poze, lantisoare, inele, scrisori etc.Incepe o viata noua.Iesi cu prietenele undeva.Mergeti intr-o excursie daca puteti.Dar important e sa n-o faci cu gandul:"fac asta ca sa-l uit". Pentru ca daca faci asta nu vei putea uita.Gandeste-te:"fac asta ca sa ma simt bine". Ocupa-te mai mult de tine.Fii mai egoista acum numai e nimeni cui sa-i faci impresie.Mananca tot ce-ti face tie placere,machiaza-te, fac sport, asculta muzica, citeste o carte, uita-te la un film...Succes
Pai nu prea ai ce face mai ales dupa o relatie frumoasa sau mai putin frumoasa.Sa te consolezi cu gandul ca o fila din viata ta tocmai a trecut si urmeaza alta care poate fi mai frumoasa! Deci Inearca sa fi foarte realista si increzatoare in tine nicidecum sa plangi sau sa disperi si bucurate de viata ca si cum te asteapta ceva frumos si minunat! ok?
Buna!
Du-te si distreaza-te, esti tanara nu merita sa il astepti iar.
Ia du-te la o pizza un cinema fa cumparaturi distreaza-te.
Sau iti poti face alt iubit
Incearca sa iti ocupi mintea cu multe lucruri cate te destin si consuma-ti energiea, arenalina, nervii pe altceva (aici nu ma refer sa te iei la harta cu prietenii si rudele). Sport, jocuri pe calculator etc.
Orice care sa te faca sa uiti de el ..iesiri cu prietenii, cluburi, distractii.! acorda`i indiferenta.