Da are dreptate nicusor32. vrea sa te faca geloasa.asa ca nu fi suparata.nu ai de ce sa fii. doar e al tau :* Bafta multa
In general, trairile interioare ale fetelor sunt mult mai complicate decat cele ale baietilor. Pastrez regula generala, desi nu cunosc situatia. Da, e posibil sa vrea sa te faca geloasa, dar asta e evident. Mie nu-mi plac lucrurile evidente, imi plac anomaliile. E total exclus sa o placa pe acea fata cu care e in prezent? Vreau sa zic, uneori nu aspectul fizic e cel care conteaza. Daca o cunoaste de mai mult timp, e evident ca o cunoaste si o place.
Inca ceva. Nu stiu ce varsta ai, dar imi permit sa-ti dau un sfat. Evita relatiile cu colegii de clasa.
Iar acum inchei. Esti sigura ca-l placi? Daca da, fa-l si tu gelos. Din descrierea pe care ti-o faci, nu va fi greu. Daca nu, ignora-l
Buna.
In primul rand, cred ca vrea sa te faca geloasa.
In al doilea rand cred si ca nu te mai place. Adica e greu de inteles baiatul asta, i`ai propus sa va impacati, nu a vrut. ( Iar motivul pentru care nu a vrut, sincer mi se pare un motiv "frumos" intr-o oarecare masura de a te respinge. De ati da o replica care sa-l scuze pentru ca nu vrea. ). Ma gandesc ca el chiar o place pe ea, adica tu ai spus ca se cunosc de mult si ca el inainte sa fie cu tine ia mai propus sa fie cu ea, iar ea nu a acceptat. Asta nu`ti da putin de gandit? Tu spui ca e urata, dar el poate se simte atras de ea, adica nu e exclus deloc sa o placa.
Sfatul meu este sa-l ignori, daca intr-adevar vrea sa te faca geloasa ( a, El poate vrea sa te faca geloasa din orgoliu, anumitor baieti le place sa vada cum o fata umbla dupa el, cum se oftica cand il vede cu alta.), prefate ca nu`ti pasa. Nici macar nu e nevoie sa-l faci si tu gelos, indiferenta si nepasarea dor cel mai tare.