| cristinutzik a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu! Aveam o relatie la distanta si ne vedeam foarte rar. El imi spunea ca sunt viata lui si ma alinta cum nu ma alintat nimeni. Insa acum mi-a spus ca nu ma mai iubeste asa de mult ca inainte ceea ce m-a facut sa cred ca si-a gasit pe alta insa nu are pe nimeni. I-am spus sa vina sa ne vedem asa ca intre amici el cu prietenii lui eu cu prietenii mei la un suc sau la o pizza si vreau sa il fac sa se razgandeasca si sa umble dupa mine iar ce sfaturi mi-ati da?

4 răspunsuri:
| Goofy77 a răspuns:

Cred ca asa cat mai cunosc si eu deja se chinuie sa se combine cu altcineva ( doar o parere personala pe care sa o iei ca atare) pup

| catthshshshs a răspuns:

Cred ca iti pierzi timpul.
Iti spunea ca esti viata lui, insa sa stii si tu ca o relatie la distanta nu duce la nimic bun si de multe ori se termina prost.
Iti spun asta din proprie initiativa.
O relatie la distanta nu implica de multe ori sentimente, esti indragostit/a de o iluzie, de un om ideal.
Mai bine ai rabdare si vei cunoaste un baiat mai aproape de tine, nu iti mai fa iluzii desarte.
Sunt sigura ca ai prefera un baiat aproape de tine cu care sa te vezi mai des, decat o relatie la distanta in care nu ai certitudinea ca celalalt te iubeste si te insala. nu e asa?

| darkangel_7824 a răspuns:

Cred ca mai intii de toate trebuie sa vezi daca el vrea sa mai fie cu tine, am fost si eu in asa situatie si dupa ce mi-am intors prietenul nu a mai fost acea relatie care a fost anterior, gindeshte-te bine daca chiar iti trebuie asa relatie, la distanta... oricum ochii care nu se vad se uita odata, mai devreme sau mai tirziu...

| lavinutsa a răspuns:

Hey.asta e najpa rau! adica am trecut prin ce treci u acum si intr-adevar are deja p cineva... app ia id meu dk vr sa mai vb chiperlav1n1a@yahoo.com mai vb ciao!