Daca s-a separat de tine nu mai are nici un drept sa te intrebe ce a fost aia trebuia sa o faca cand a pus capac.
Ar trebui sa fi ma rece si seaca cu el, sa zambesti mereu sa te vada fericita sa-l doara putin si se intoarce el la tine daca te iubeste si lasa-te rugata de el, nu merita sa te stresezi tu in rest
Probabil cea la care s-a dus nu l-a tratat cum se cuvine, si de asta a venit inapoi
Sa nul mai bagi in seama, care e problema lui.pai eu ii si dadeam una. adica dupa ce se desparte de tine, mai are pretentii?
Sincer am fost in aceeasi situatie si nu numa cu una dar au fost mai multe sincer am trecut peste si suntem iar impreuna fericiti. discuta cu el normal si vezi ce ginduri are
Nu stiu exact ce sa iti zic pentru ca nu stiu ce tip de relatie aveti, dar iti zic ca exista 2 posibilitati: 1. tipu' a zis-o la nervi la faza ca nu mai poate fii nimic intre voi, probabil de la o cearta, iar ceea ce se intampla acum cerandu-ti explicatii e doar gelozie, pentru ca tine la tine si il intereseaza persoana ta, fie 2. face totu' de fatada in sensul ca acum se poarta normal dupa ce ti-a zis, sa vada daca ai uitat, daca cedezi usor sau daca ii ceri vreo explicatie.Sincer cel mai bine tu sti, pentru ca il cunosti, stai doar si analizaza si nu uita...comunucati! e cel mai important! bafta:*
Sa-i zici ca daca nu a mai vrut s stea cu tine acum dc ii pasa dc faci u si cu cine