| Papusika1Mika a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu crezind ca nu simt nimic pentru el, dar am realizat ca nu este asa. Ce pot face ca sa ne impacam?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

In primul rand trebuia sa te gandesti foarte bine inainte de a face acest passad pentru ca stii cum spune si vorba aia"pretuim o persoana doar atunci cand o pierdem"sad. Poate era ceva de moment la tine si ai crezut ca numai ai aceleasi sentimente pentru ele si ai pus punct relatiei.Incearca sa vorbesti cu el sa ii explici situatia.Sa te apropii usor usor de el, te poti da pe langa el si tot felul de lucruri care sa va apropie din nou.
Bafta si sper sa te impaci cu elkiss

| Papusika1Mika explică (pentru mihaelaa18):

Mersi mult Mihaelaa18, sincer iti voi urma sfatul.

11 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Papusica123:nu ai pentru ce si iti doresc baftakiss

| vladmR a răspuns:

Sa te duci la el si sa iti ceri scuze.

| RxTx a răspuns:

De duci la el si faceti dragoste
sau ma iei pe mine de prieten nou happydaca esti majora!

| dark22 a răspuns (pentru RxTx):

La 10 ani care ii are sa faca dragoste ba beleuzule laughing)))

| missoriginal a răspuns:

Mda, paii... Doar dupa ce pierzi realizezi ce ai avut cu adevarat...

| Papusika1Mika explică (pentru missoriginal):

Mda. Din pacate aici iti dau dreptate! sad

| missoriginal a răspuns (pentru Papusika1Mika):

Sa stii ca nu am spus`o cu rautate deloc.

| niculaee a răspuns:

Sex de impacare laughing

| loveyourkiss a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa fi tu insuti si sa incerci sa repari defectele. Sa fi draguta cu el, sa/i zambesti, sa-i acorzi mai multa atentie decat celorlalti, sa te apropii de el... daca te-a placut inainte sa-r putea sa mai existe ceva acolo si tu trebuie sa reaprinzi scanteia.

Bafta big grin

| DouăPuncteParanteză a răspuns:

Depinde daca ai 12 ani si cred ca cam atat ai... ii spui ca ai facut o mare greseala si ca iti pare rau iar daca ai mai mult de 13 mergi in spatele lui si il faci sa se intoarca la tine si ii dai un sarut lung daca vrei cu adevarat sa te impaci cu el