anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu dar mi-e dor de elcrying. Nu vreau sa ma mai impac cu el pentru ca mi-a facut mult rau... dar nu stiu ce sa fac! nici macar nu pot sa ma mai uit la alti baieti pentru ca il vad numai pe elstraight face plang si sunt trista cand vad alte cupluri fericite pe strada. La scoala toate fetele povestesc de iubitii lor si de cat de fericiti sunt impreuna iar eu ce sa povestesc?straight face cat m-a facut sa sufar?straight face cu prietenele mele nu pot sa vb despre asta pentru ca si ele sunt fericite cu iubitii lor si nu vreau sa fiu eu cea mai fraiera iar mamei nu-i pot spune pentru ca va zice ca e vina mea ca nu am ascultat-o cand mi-a zis ca nu ma meritasad asa ca m-am inchis in mine...incerc sa par vesela dar de fapt pe dinauntru sunt distrusa, dar nu mai pot continua asa. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand te desparti de omul iubit si timpul trece,ai tendinta sa uiti,sa ierti raul pe care ti l-a facut,sa-l idealizezi oarecum.
Nu te lasa inselata de selectivitatea memoriei,esti pe drumul cel bun,ai intrat in linie dreapta sa-l uiti.E normal sa iti fie dor,erai obisnuita sa fii pereche si te-ai trezit singura, ti-e dor de umarul de langa tine si de mana care te mangaia.
Daca te lasi pacalita de amintirile clipelor bune, va dura mult mai mult pana te vei vindeca.Trebuie sa te lupti cu gandurile inselatoare,aminteste-ti din ce motiv te-ai despartit si vei vedea c-o sa-ti fie putin mai usor.
Citeste o carte buna,asculta alt fel de muzica decat atunci cand erai cu el,incepe un nou hobby(desen,fotografie,chiar si crosetat!),cauta o prietena singura,iesi din casa,mergi la un club,nu te crampona sa subliniezi in mintea ta orice pereche ce-ti iese in cale,nu ii mai compara cu actuala ta singuratate si,in general,nu te da batuta, nu-ti plange de mila nici in cel mai ascuns coltisor al sufletului tau!
Intr-o buna zi, vei descoperi ca parca a rasarit soarele iar.Vine vara,vei avea zile libere,vor fi zile minunate, de ce nu vrei sa te bucuri de varsta ta? Cand ai de gand sa te bucuri de viata, la 80? Distreaza-te,invata sa razi din nou,impinge-te singura de la spate, nu te mai lasa prada sentimentelor amare!
Si sa speri, sa speri mult.Totul va trece, ca un vis urat!
Multa putere iti doresc!

10 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @cora! E la modă să ai prieten, iubit sau cum îl mai numiți voi, e la modă să vorbești despre el, e modern să suferi din dragoste, dar la sufletul tău nu te gândești? Sunt doar copilării, @cora! Dragostea nu înseamnă suferință, draga mea, ci zâmbet, speranță, împlinire dar și respect, siguranță etc (nu aș termina enumerările până mâine). Relația voastră este viciată, uită-l, vezi-ți de drumul tău, te vei maturiza și vei întâlni și dragostea adevărată. Și încă ceva, continuă să zâmbești (chiar dacă ești dărâmată)...e o terapie eficientă! Și plimbă-te și bucură-te de tinerețea ta și de ce ai, lumea nu s-a sfârțit aici!
O zi cu zâmbet să ai!

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Prin ceea ce treci tu acum au trecut multe fete! Singurul care v-a rezolva aceasta problema este timpul. Este normal ca nu te poti uita acum la alti baieti pentru ca el este inca in sufletul tau. Dar incearca sa iesi cu fetele in oras, sa te distrezi ca sa mai uiti. Si dupa un timp cine stie. poate vei gasi pe cineva care sa te merite si sa te faca sa uiti prin ce ai trecut in cauta ex-ului. Stiu ca e greu sa incetezi sa te mai gandesti la el dar incearca. Cand esti acasa fa-ti temele si concentreaza-te doar la ele sau asculta muzica(vesela) si citeste niste bancuri etc. Cu timpul te vei gandi din ce in ce mai putin la el. Succes:*

| ema69 a răspuns:

Draga mea, e greu sa treci peste o situatie cum e a ta, si pentru asta e nevoie de timp.Insa pe parcurs, vei putea sa te uiti si la alti baieti fara sa il vezi doar pe el.In ce priveste fetele de la scoala, ele au o problema daca cred ca nu pot sa ajunga si ele in situatia ta.A suferi nu e acelasi lucru cu a fi fraiera, crede-ma.Pacat ca nu poti sa stai de vorba cu mama ta,dar eu zic sa ii spui,totusi.E mama ta si iti vrea binele(drept dovada, l-a "citit" ca nu e de tine).Nu e o solutie buna sa te inchizi in tine, si sa incerci sa pari ca simti altceva decat simti tu de fapt. Sfatul meu e sa incerci sa stai de vorba cu mama ta sau poate cu o prietena buna care sa te asculte fara a te critica. Sper sa treci peste asta cu bine si pe viitor sa ai mai mult noroc.

| micurutza2005 a răspuns:

Doar tu poti sa faci singura ceva pentru tine nu mama nu prietenele nimeni nu poate sa iti rezolve aceasta problema decat tu,trebuie sa te schimbi,acesta a fost doar un pas in viata spre mai departe spre altceva mai bun,iesi in oras mai mult fa ceva ce iti place mergi la o sala de sport ocupati timpul cu ceva placut nu te mai gandi fi increzatoare zambeste-ti in oglinda dimineata si spune-ti ca esti frumoasa puternica si increzatoare in tine si vei gasi alta relatie mai buna care iti va aduce fericirea cu adevarat,nu te lasa prada depresiei singura trebuie sa o depasesti ptin ceea ce iti impui in gand creierul aia va comanda sa faci,daca te inchizi in tine te vei adanci si mai mult in depresie,chimba tot in viata ta,look-ul hainele,comportamentul,iesi in club,unde iti place fa tot timpul ceva sa nu mai ai timp de gandire la el,iesi cu colegii fa-ti prieteni noi si priveste lumea cu alti ochi nu fi invidioasa pe prietenele tale si relatiile lor gandeste-te ca totul are un scop si despartirea de el a fost un pas spre altceva mai bun care te asteapta,nu mai vorbi de el cu nimeni pentru ca asa il vei readuce mereu in mintea si sufletul tau, vorbeste tot timpul despre orice altceva dar nu de el, sper ca te-am ajutat cu cateva idei asa ca pune-le in aplicare si vei vedea ca incet totul se schimba numai sa vrei tu din suflet nu asa de ochii lumiihappy

| YoungHomie a răspuns:

Nu meritawinking fa ce simti suferi? greselile altora pot fi iertate daca il iubesc. punete in locul lui, si eu am gresit de foarte multe ori si mereu m-a iertat. stiu cum e senzatia si eu am suferit dar nu ai ce sa-i faci Dumnezeu le da povara numai celor care le poate duce tongue tine minte asta incearca o duci si tu:* succes si gandeste-te singura la ce vrei sa faci pe viitor cu fostul prieten.toate vin si trec altele raman happygandestee la momentele frumoase petrecute impreuna cu el nu la ce ti-a facut rau ca da'ia suferi

| diesel94 a răspuns:

Tu nu cumva esti Alexandra ( capshu )?

| LadyNaty a răspuns:

Paaai.Situatia mea e asemanatoare.Insa.Colegele mele nu se lauda cu iubitii lor, povestesc de ei sau alte chestii.In fine.Eu pur si simplu am renuntat.Vedeam cateodata cate un baiat care avea geaca de piele.Si imi aduceam aminte de el.Si plangeam.Dar in fine.Eu am renuntat pur si simplu. Draga mea, concentreazate pe scoala.Baietii din ziua de azi s-au "smecherit" in ultimul haloh go on.O sa ai nevoie mai departe de studii si.stii o sa-ti aduci aminte. Oare de ce n-am fost atenta.De ce n-am si eu un servici la fel ca al ei? De ce nu-mi permit o bluza ca a ei.Etc.Pentru ca eram cu el, l-am iubit, iar el si-a batut joc de sufletul meu...Nu.Nu merita! Lasal! Poate mai tarziu o sa va intalniti pe strada. odata si odata si tu vei fi o mare doamna si el un nimic.Pur si simplu lasa timpul sa decida cum e mai bine.Fa ce iti spune sufletul! Nu zic sa ...il uiti, pentru ca stiu, nu poti.Nici euoh go on, dupa 5 luni nu l-am uitat.Daaar.va fi doar o amintire.Ca o rana care se va deschide mereu.Incearca doar sa fii puternica ca si cum ar trece prin tineoh go on! Arata tuturor ca nu iti pasa.Stiu ca in tine, in inima ta iti e greu.Dar sper ca te-am putut ajutaaa.In orice caz, fi puternica! Si nu pune la suflet.Concentreazate pe restul copilariei si viitorul tau.

| necunoscut22 a răspuns:

Fa ceea ceti spune inima si mai n impacate cu el

| ana maria a răspuns:

Stii cel mai bine ar fi sa-ti gasesti o prietena care sa-i poti spune tot ce ai pe suflet,sa plingi pe umarul ei, cind te descarci sufleteste o sa-ti fie mult mai usor, asa daca nu spui nimanui nimic poti sa incepi sa ai depresie.Chiar si cu fetele din clasa poti discuta de asta,oricine poate pati asta,fii sigura ca o sa te asculte si vor fi alaturi de tine. Oamenii pentru ce au prieteni? sa fie alaturi la bine si la rau,astazi tie ti sa inttimplat asa miine poate prietenei tale,nu-ti fie frica, spune tot ce ai pe suflet, asa vei trece mai usor peste aceasta drama.O sa vezi ca incet incet timpul le va rezolva pe toate.Numai bine iti doresc si sa ai parte pe viitor de o dragoste ca in filmehappypupici

| cipcirip_5821 a răspuns:

NU vrei sa te mai impaci cu el, dar inima iti spune ca trebuiewinking