N-are ce f. te si te-a gasit pe tine mai slaba de fire.Profita de tine si de slabiciunea ta pentru el. El vrea sa fie liber dar sa isi si satisfaca nevoile sexuale cu tine insa tu sa nu-i poti reprosa nimic.caci de fapt nu aveti o relatie normala ci ai cazut in capcana unei relatii fuckfriends.
Nu cred ca problema este daca sa te duci sau nu cu el la mare. Problema este de ce nu iti raspunde? Intreaba-l clar si spune-i ca vrei un raspuns. Este singura cale pe care o ai de a fi fericita. Mult succes! Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita si sa nu suferi din cauza lui. Ai grija, poate vrea doar sex... gandeste-te si la ce a spus bibydraguta. Poate ca are dreptate. Bafta!
by Psihoyounger
Ii place sa fac sex cu tine pentru ca t cun destul d bine...si daca tu nu il refuzi cu atat mai bine pentru el...eu una nu as face asa ceva niciodata dar nah...
Oau pai eu cred ca acest baiat nu vrea decat sa sew culce cu tine fara suparare.eu cred ca daca tinea la tine vroia sa fie cu tine nu doar sa il satisfaci.eu cred ca el nu vrea sa se mai implice intr-o relatie ci doar pentru moment sa se distreze. pupici
Ai spus ca va-ti intalnit ca sa faceti sex, nu dragoste cum este normal baiatul aceste sta cu tine doar pentru o relatie sexuala. Ce vrei la mare sa nu aiba actiune?