Hmm baietii se bazeaza mai mult, in general pe imaginea lor...Aceasta greseala cat de mare ar fi fost daca te-a iertat sa ramana in trecut,daca tot iti reaminteste ata inseamna ca el nu te-a iertat cu adevarat, fiind foarte orgolios ca el nu a gresit si tu ai fost singura care ai gresit, dar nu e asa, fiecare om greseste. daca te iubeste te accepta asa cum esti si iti accepta orice greseala, fara sa iti reaminteasca de 100 de ori... Funda?
Depinde si de greseala facuta. Multe fete "se trezesc" de abia cand prietenu le pune "pistolul la tampla", adica vor sa se desparta. Dar atunci e prea tarziu si fata pe moment poate spune orice in favoarea ei, dar degeaba. In cazul tau nu stiu ce greseala asa mare ai facut ca sa-l determine pe el sa nu mai aiba incredere in tine. Ori a vrut el sa iasa cumva din relatia asta si a asteptat " o scuza buna" sau aifacut tu ceva nasol care l-a pus pe ganduri bine.
Daca nu ii oferi stabilitate cum sa te creada? Daca el si-a aratat sentimentele si tu inca nu ii oferi stabilitate problema e a ta nu a lui! Voi femeile spune-ti ca nu-mi arata ca ma iubeste, dar cand isi arata barbatul sentimentele, nu mai aratati stabilitate si atunci se duce dracu tot
Voi fetele, nu intelegeti orgoliul baietilor.Fiecare baiat are mandria lui, inteleg ca poate a exagerat cu,, greseala'' pe care cica ai facut-o.Dar te-ai gandit DC s-a suparat asa? Poate ca ai facut ceva, ceva ce a facut sa isi piarda increderea in tine.Recastiga-i increderea! Ofera-i ce i-ai oferit la prima intalnire, si anume tandreti, caldura, si interes.Succes!
In primul rand ar trebui sa lase trecutul ..prezentul conteaza! Baietii asa sunt unii dintre ei ...au orgoliul acela si foarte greu lasa de la ei ..nu trebuie judecati pentru ca asta le este felul. Dupa un timp isi vor da seama ca orgoliul asta mai mult ii "coboara" intr-o relatie sa ic asa..au foarte multe de pierdut. Sper ca ti-am fost de ajutor :*!