Servus @malishka93! Frumoase videoclipuri, frumoasă poveste de iubire transpusă pe o muzică superbă, dar cred că ai făcut alegerea cea mai bună. Fiecare ar trebui să meargă pe drumul său pentru că multe drame au ca fond consumul de alcool, care duce la violență verbală și fizică. Părerea mea, repet e doar părerea mea este că nu ar trebui să postezi clipurile cu voi, viața merge înainte și la un moment dat cred că vor fi incomode... Stai și te gândește ca apoi să iei decizia cea mai bună. Încearcă să-ți umpli timpul cu orice altceva, ești la început de drum, dragostea înseamnă armonie, nu ce ți se întâmplă ție malishka93.
Timpul le rezolvă pe toate și este cel mai bun vraci al durerilor provocare de iubire.
Să ai o zi cu zâmbet și gânduri limpezi draga mea!
Pai eu te cred ca il iubesti dar odata ce a inceput sa bea e jale pe bune thu are trebui sa facii ce simti acum dar nu i suporta prea multe draga mea ca nimeni nu merita! o sa ti fie greu o perioada dar pe urma cand vei gasi un baiat mai bun sh mai indulgent sh care sa NU BEA as o sa se poarte frumos cu tine o sa te simti in al 9-lea cer Te am vazt sh pe u sh pe elin videoclip.thu esti f frumos sh f dragutsa.nu ar trebui sa suferi din cauza unui baiat care nu te respecta! pana la urma daca te iubea sh el la fel de mult km il iubesti thu pe el nu te jignea nu se indoia de tine sh nici nu facea lucruri care sa te deranjezegandeste putin ca si km esti straina de sitoatie sh ai sa ti dai seama singura! ia incearca sa nu il mai suni si vezi daca el te va suna daca te iubeste te va suna sa si ceara scuze... fata pe bune acum eu ti am zis ceva din suflet sh am fost si eu in sitoatia ta nu merit funda pentru ca raspunsul pe care ti l-am dat este dureros dar daca mai continui cu el il vei iubi mi mult si atunci cand iti vei da seama de fapt vei regreta si vei suferi mai mult! eu zic sa l lasi in pace viata e frumoasa si merge inainte cu sau fara el! im cer scuze daca am vorbit ceva ce nu ti-a placut am vrut sa ti dau un sfat din suflet ci nu pentru o amarata de funda si un vot folositor sper ca tu sa iei alegerea potrivita si sa ti fie bine de acum inainte:X te pup h ai grija de tine
Draga, in primul rand felicitari pentru videoclipuri, foarte frumoase. Da-i timp, daca intr-o saptamana nu isi revine. asta e viata. inseamna ca nu te merita
Fa ce-ti spune inima si eu cred ca daca o baut e naspa deci eu zic sa-ti cauti alt prieten chiar daca va fi greu bafta.