| malishka93 a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu sau m-am certa nici eu nu mai stiu ce vreau.nu ne mai intelegem, a inceput sa beea si a vb urit cu mine.in plus crede ca l-am inselat dar nu e adevarat...in fine. i-am scris ceva si vreau sa spuneti parerea voastra...

Mai trezit din somn cind mai sunat damu nici somn nu am.niciodata nu team schimbat si mereu am facut in asa fel ca mereu sa iti fie bine si sa fii tu fericit, nai stiut sa pretuiesti.sa iti aduci aminte poate citeodata de mine

Daca o sa iti fie dor vreodata de mine, de clipele cind eram fericiti sa te uiti la video

Niciodata no sa sterg video aestea.prima iubire niciodata nu o sa o uit si o sa pastrez in suflet numa amintirile frumoase ca foarte multe au fost

TE IUBESK TE IUBESK TE IUBESK TE IUBESK TE IUBESK

ADIOOOOO

http://www.youtube.com/watch?v=0ug_iB4Wb3I&feature=relat ed

http://www.youtube.com/watch?v=oEnnStymjZQ&feature=relat ed

iata si video pe care le-am facut... ce parere aveti? am facut bine ca i-am scris asa? nu am vrut sa ma cert sau s avb urit cu dinsu deoarece il iubesc si am trait o poveste frumoasa de iubire!

6 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Foarte bine

| jaujedam a răspuns:

Eu zic ca e bine.si daca chiar nu te mai intelegi cu el eu zic usor usor sa te indepartezi. e cea mai buna solutie pentru ca o sa te amagesti singura. sper sa faci o alegere corecta!
Bafta; x!

| mgtow a răspuns:

Treaba voastra ce faceti, daca au fost multe discutii in trecut mai bine lasati treaba pe cont propriu si fiecare sa isi vada de viata lui.

| demonita38 a răspuns:

O sa gasesti pe alicineva care te merita dar trebuie multa rabdare

| smek a răspuns:

Adevarul e ca prima iubire nu se uita niciodata si treci foarte greu prin despartire dar acum depinde de la om la om si de la inima la inima! dar daca zici ca a inceput sa bea si sa iti vorbeasca urat mai bine uita-l! asa am patit si eu si usor usor am inceput sa il uit gandindu-ma ca nu ma meritawinking

| ignore a răspuns:

Mijtoooo :*:*: se vede ca iti pasa de elhappy sper sa reusesti sa va impacatiwinking