| ImAgirl a întrebat:

M-am despartit de un baiat acum cateva zile, ca dupa aceea sa aflu de la cea mai buna prietena ca el o place, ea bineinteles ca nu a acceptat sa fie impreuna cu el pentru ca imi este cea mai buna prietena si pentru ca place un alt baiat
dp ce ne-am despartit am ramas asa...nici prieteni da nici sa nu mai ne vorbim
el imi spune ca este foarte suparat pe mine deoarece l-am jignit
eu l-am intrebat daca mai are de gand sa vb cu mine sau sa ma ignore total, i-am si spus : daca nu mai vorbesti cu mine de ce nu-mi dai ignor, dar nu a zis nimicthinking
intrebarea mea este de ce se comporta asa de indiferent cu mine? nu-mi zice nici ca bun gata prieteni si atat nici ca nu mai vreau sa vb cu tine niciodata.eu inca tin la el dar a spus ca nu mai vrea sa reluam...sad
nu inteleg de ce este asa? crying( de ce ii sunt chiar asa de indiferenta acum?

2 răspunsuri:
| Summer a răspuns:

Pai nu l`ai intrebat cu ce l`ai jignit? Poate are un motiv de nu vb cu tine. Poate a auzit ceva de la cineva si asta il determina sa nu vb cu tine. Ar trebui sa vb cu el sa il intrebi exact ce si cum vrea sa ramana. Iar daca nu va veti impaca nu e o tragedie. Vei mai avea destui prieteni de acum inainte. Tu sa fii fericita ca ai o prietena adevarata langa tine. Restul se rezolva cu timpul!

| loredanamaria a răspuns:

Probabil vrea sa te faca geloasa. trateaza-l cu indiferenta sa simta si el ce simti tu. daca vede ca suferi il satisfaci asa ca nu ii da sansa. si nu fii suparata ca si eu am trecut prin asa ceva. fie roata si patrata, tot se mai intoarce o datawinking