| Anxiousy a întrebat:

M-am despartit dupa 1 an si 5 luni din cauza unei discoteci.

(Am vorbit cu ea la telefon, ca sa lamuresc ce este intre noi, asa am simtit.)

Am sunat-o, si i-am spus, ca eu nu pot iesi la discotecile de aici, daca vrea putem iesi in alta parte, si a spus ca nu, ea nu iese in alta parte, ea vrea la discoteca, in toata relatia asta, eu nu am scos-o la discoteca, mi-a spus-o ca un repros "timp de 1 an si 5 luni nu m-ai scos deloc la discoteca", si i-am spus "tu preferi in seara asta sa te duci la discoteca, sau sa te vezi cu mine?" si a spus ca se va duce la discoteca, dar eu pot veni cu ea daca vreau, daca eu nu vreau asta nu inseamna ca nu trebuie sa se duca nici ea, ca noi putem sa avem o relatie si sa ne intalnim dupa discoteca (poate are dreptate aici, dar nu ma simt bine in discoteca), si i-am spus ca eu nu ies in discoteca, si sa imi spuna sigur ce vrea sa faca, mi-a spus ca se va duce la discoteca, si am intrebat-o "esti sigura?" si a spus da, si atunci i-am spus "pa" si am inchis. Eu nu ies in discoteca (cel putin cele din zona mea) pentru ca nu le suport, sunt pline de betivi, de drogati, de tigani.

Vreau sa-mi spuneti cine are mai multa dreptate, cum as putea eu sa ma duc in locul ala daca nu imi place? De ce prefera acolo in loc sa se vada cu mine(imi spune ca s-a plictisit sa se vada doar cu mine fara sa iesim la discoteca.)

40 răspunsuri:
| AnabellaXD a răspuns (pentru Seby90):

A da thinking

| Seby90 a răspuns (pentru AnabellaXD):

Am dreptate, din nou! HA! Ce te faci acu? sad

| AnabellaXD a răspuns (pentru Seby90):

laughing)rolling on the floor)

| danden a răspuns:

Salut!
Ai facut o greseala: ai pus-o sa aleaga intre tine si discoteca.
Daca intr-un an jumate nu ai mers cu ea in club eu zic ca nu e bine, eu am fost in sesiune si vreo 2 saptamani nu am iesit cu iubitul meu si a inceput sa imi reproseze ca stam tot in casa ca si batranii. Adevarul e ca trebuie sa mai si iesiti,sa va distrati, din cate am observat eu,ei i-ar place sa mergeti impreuna. Ce ai face daca ai fi in locul iubitului meu la care i-am impus o zi pe saptamana in care eu ies cu fetele si el sa iasa in treaba lui cu baietii. Intr-o relatie nu trebuie sa te simti sufocat, mai trebuie sa iesi sa te distrezi si fara partener/a, bineinteles nici prea des ca nici asa nu e bine.
Sfatul meu: Vorbeeste cu ea si spune-i in felul urmator: " Mie nu imi place sa merg in discotecile astea pentru ca... dar de dragul tau am sa vin cu tine, daca faci si tu asta pentru mine si te sacrifici la fel ca si mine si vi odata cu mine in localurile care imi plac mie." In felul acesta va impacati amandoi, si tu mergi cu ea desi nu iti place si ea merge cu tien desi ei nu i place. Daca e o fata desteapta va aprecia gestul tau

| Anxiousy explică (pentru danden):

Am fost ca fraerul la disco, a venit cu mine si i-am spus sa mergem acasa (era 1 noaptea, eram foarte obosit si ma trezeam la 7) si a spus ca nu, ea ramane in discoteca, alegerea ei. Nu mai am ce sa discut cu ea

| BruneTTe a răspuns (pentru Anxiousy):

Heiii. Iar gresesti. Daca tot ai facut un compromis (adica sa mergi totusi cu ea) macar fa-l pana la capat si trebuia sa te oferi sa stai cat vrea ea. Mi se pare si normal sa nu accepte.

Adica tu te-ai dus la fata si i-ai spus ca mergi si in secunda 2 i-ai pus deja o conditie (ca nu stai mai mult de 1-2 ore). Daca faci ceva,fa pana la capat,nu asa.
Mai mult iti bati tu joc de ea,chiar daca nu vezi asta.

Iesi cu ea si stai cat vrea. Apoi,daca o sa vrea extrem de des sa iasa in oras, da, poti sa-i reprosezi. Dar nu poti sa comentezi daca vrea si fata o data pe saptamana sa mearga sa se distreze.

Ti-am spus si data trecuta, nu ii poti refuza asta la nesfarsit, si daca e in relatie cu tine, nu trebuie sa stea lipita de tine.Refuzandu-i dorintele o vei indeparta de tine si te va lasa ea.

| Anxiousy explică (pentru BruneTTe):

Am aflat de curand ca atunci cand am plecat eu, dupa cateva minute s-a luat cu altul in brate. Este clar, este o panarama, imi spune mie "nu iubire stau in discoteca eu" cu toate ca mi-a spus inainte ca va sta 1-2 ore cu mine(am stat 3 ore in discoteca) si pe urma vom pleca sa stam si impreuna, si cand a trebuit sa plecam (a venit cu mine, si am plecat fara ea, si nu este normal asa ceva) nu a mai vrut, si dupa ce am plecat s-a luat cu altu in brate. Nu vreau persoane de genul asta, prefer un film la cinema, o plimbare in parc, decat o discoteca (cum sunt cele din zona asta) pline de fum de tigare de te ustura ochii, betivi si tigani si muzica in ultimul hal (nu se intelegea nimic, urlau boxele inloc sa "cante")

| BruneTTe a răspuns (pentru Anxiousy):

Uite.Ai dezbatut atata degeaba.
Trebuia sa spui de la inceput ce fel de persoana e. Atunci,da, ai dreptate. Vorba aia "las-o frate".
Spune-i ca tu nu consideri ca va potriviti, ca va doriti lucruri diferite si ca cel mai bine ar fi sa puneti capat relatiei. Chiar nu are rost sa va tot atacati asa la nesfarsit.
Daca chiar e dispusa sa renunte la a mai fi o..., te va cauta. Daca nu, asta e.

| Pikenia a răspuns:

Imi pare rau sa spun, dar ea are dreptate. E normal sa se plictiseasca daca timp de 1 an si 5 luni nu ieseati niciunde...ci doar voi doi. A intervenit monotonia. Tu, daca intr-adevar voiai sa te vezi cu ea, acceptai sa mergi cu ea, desi nu iti place discoteca respectiva. Faceai asta pentru ea, si ii demonstrai ca o iubesti si iti calci peste neplaceri doar pentru ea..nu trebuia sa o pui sa aleaga. Poate ea dorea sa se distreze, sa iasa si cu prietenii. Chiar nu ai dreptate, sorryhappy

| Anxiousy explică (pentru Pikenia):

Citeste cu un post mai sus decat al tau sa vezi ce s-a intamplat, este o CURVA.