A fost curioasa. Apoi s-a gandit ca deja va stiti si ar putea fi ceva bun. Insa n-a simtit pasiunea pe care o doreste. Daca a fost recent cu cineva, e obisnuita sa simta dragostea intr-un fel, nerealizand ca fiecare relatie e altfel - insa e obisnuita intr-un fel si nu e pregatita pentru ceva nou. E posibil sa sufere dupa cineva si sa fi crezut ca ii trece daca gaseste inlocuitor, insa a aflat ca nu e asa si s-a gandit sa nu continuie daca nu simte ce ar vrea ea sa simta. E posibil ca singura ta "greseala" sa fi fost o anume lipsa de fermitate. Si practic ti-a facut ceea ce i-ai permis: sa te incerce/ foloseasca si sa te aseze la loc in raft. Nici n-ai de ce sa fii suparat, pentru ca n-a facut asta constient, ci instinctiv. Se simte vulnerabila si incearca sa se apere. Tu, in schimb, te-ai bucurat de imprejurare, te-ai simtit bine, si acum ai o amica cu care ai avut si mai mult de atat, inca ceva care sa te uneasca. Nu te victimiza, a fost un lucru bun pentru amandoi, singura buba e la orgoliu. A fost o experienta cu avantaje de ambele parti. Dar daca unul din voi nu era decis sa continuie, nu-i nimic! Apari maine cu alta si vezi ce zice Si fii barbat, nu te mai intreba atata ce ai gresit, ca nu trebuie sa iti justifici existenta nimanui. In loc sa te bucuri ca ai avut ocazia stai sa te pui la indoiala. Zi multumesc, si NEXT!
Eu eram recent in locul fostei tale prietene, iubesc pe unul si ca si cum am un tovaras,,, dar singura pe mine ma amagea, logica fetei e la fel ca si a baiatului numai intr-un caz...ambele sexe in parte vor sa fie de multi/multe baieti/fete sa fie mereu in atentie.cit mai multi atit mai bine, dar odata si odata va veni timpul ca va trebui sa alegi ori in alt caz, ramii singura! iata ce ales ea, sa fie ori cu altul ori singura; Daca intii ati fost buni prieteni, apoi ceva relatii, si iarasi prietenie : aia seminfica una, ea nu stia ce vrea, si totusi, cumj vezi a facut alegerea! Nu sta cu grija baietii mereu sunt in deficit, nu vei ramine fara pereche. Succes
Cred ca nu te-a placut suficient de mult si a decis ca e mai bine sa ramaneti amici. App si probabil ea a insistat sa fie cu tine intr-un moment de vulnerabilitate, in care s-a simtit singura si u erai la indemana, asa ca s-a folosit de tine...Si nu era nevoie neaparat sa ii gresesti cu ceva, pur si simplu ea nu a avut aceleasi sentimente ca si tine, de la inceput asta.
S-a cuplat cu tine sa afle daca poate vedea in tine mai mult decat un prieten bun. E posibil sa fie si nehotarata in privinta ta si sa revina. Daca nu va reveni, tot va exista o mica scanteie intre voi, de aceea ar fi mai bine sa iti cauti pe altcineva. Take care!
Eu cred ca ea"suferea"dupa fostul si a vrut sa caute cosolare in bratele tale...sincer situatia este destul de urata deoarece ea a greshit mult facandu-te pe tine sa saferi. dar poate nici ea nu-si dadea seama de sentimentele pe care le avea.iti spun asta deoarece sunt intr-o situatie aseamanatoare, e ca si cum eu as fi in locul ei.multa bafta si sper sa nu strikti relatia de prietenie dintre voi, treci u peste poate ca si ei ii este foarte greu si se simte chiar rusinata de ceea ce a facut:*