Ceau Yappi!>< e greu ...mai ales cand o sa il vezi pe prietenu` tau cu alta prin oras.si Mihaela e iubire intre ei cred ca tu nu sti ce e aia iubire, in fine sa revenim la tine eu zic sa incerci poate mai exista o sansa sa va impacati voreste cu el trimite`i un msj poate refaceti ce a fost inainte iar daca nu reusesti incearca sa te consolezi cu gandul nu se termina lumea la el, mai sunt si alti baieti frumosi el poate ca nu te merita ><
Cu timpul durerea se va diminua incearca sa iti umpli timpul cu multe lucruri si incerca sa il eviti pe el macar acum la inceput
Deci fato tu nu simti iubire! daca la-i iubi acum ai intreba cum sal recuceresticum sa te impaci cu el...dar nu cum sa-l uiti! la tine e un fel de deprindere si crede-ma mult timp no sa suporti sa-l vezi cu alta dar in acelasi timp ii vei dori doar binele! fi-ti prieteni si nici intr-un caz nu-i arata durerea! Pentruca tu nu ai durere e o dezamagire peste care trebuie sa treci! Baieti mai sunt! Bafta
Sataninside Ian zii ca eu am spoos ceva gresit...ce au intrebarile mele cu raspunsu foarte corect care l-am lasat aici?
Incearca sa fiti prieteni este ceva bun sa stai aproape de el pentru ca asa il vei vedea,auzi si nu ti se va mai parea atat de rea ideea Daca v-ati despartit in dimineata aceasta, maine nu te comporta cu el ca si cum nu va cunoasteti, poartate normal pentru ca daca vei incerca sa il eviti crezand ca asa scapi de durere, il vei pierde si ca prieten
Nu fi trista ca s-a terminat, bucura-te ca a fost, 3 luni nu poti zice ca a fost mult, trebuie doar sa te impaci cu ideea. Dar sa nu iti ascunzi niciodata sentimentele
Mutubal întreabă: