| CeViata a întrebat:

M-am despartit pe prietenu meu crying Si nu mai pot in continu plang crying Si cestia cea mai rea e ca panarama fosta prietena a mea cea mai buna mi l-a furat crying Si ieri m-am inbatat pentru el crying Cestia e ca nu e ultimu baiat de pe lume da era cel mai de trebuie si chiar il iubeam broken heart crying( Si mau intrebat toti baiati care stau eu cu ei daca vreau sa fiu cu ei dar crying ei sunt genul baieti de cartier si el era altfel crying nu stiu cum sa zic, dar cred ca m-a parasit ca stateam prea mult cu baieti. Oare il deranja?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, te'ai despartit de el? Adica a fost alegerea ta pana la urma nu? Asta a gandit subconstientu ca e mai bine.

Plagi ca e sanatos, dar invata sa te opresti;).
Si printre lacrimi m'ai amuzate cu niste sfaturi :
http://didiglamour.blogspot.com/......ru-ea.html

Asa e viata, nu stim cine ne este prieten si cine dusman.;)

Nu scumpo, nu te'ai imbatat pentru el. Ca doar nu a venit el la tine si a zis sa te imbeti si cu siguranta el nu a vrut sa te imbeti.

Dar sti ce e urat? Ca el nu te iubea daca a plecat cu cea mai buna prietena a ta;).

Acum ce faci? Ii gasesti scuze pentru ca te'a parasit?
Nu fetita, te'a parasit pentru aia;).
Si da, e posibil sa fi fost si gelos;).
Tu daca il vezi ca sta cu 5 fete cum esti, ce simti?

6 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

E destul de aiurea situatia in care esti in momentul de fata,si nu prea stiu ce as putea sa iti spun din moment ce nu stiu motivul despartirii voastre.E posibil sa il fi deranjat faptul ca stateai cu alti baieti desi eu daca eram in locul lui ti-as fi spus nu mai face asta ca ma deranjeaza sau ceva de genul. Oricum cel mai bine ar fi sa discuti cu el ca sa afli mai multe detalii despre cauza pentru care a luat decizia asta si eventual sa va impacati daca vreti amandoi chestia asta, desi asta va fi cam naspa avand in vedere ca acum e cu fata aia:-s. Oricum, indiferent de ce va fi in viitor considera toata chestia asta ca o experienta de viata menita sa te maturizeze si ai grija ca pe viitor sa nu mai repeti greselile pe care le-ai facut in aceasta relatie.Baftakiss

| VadTot a răspuns:

Mi ar placea sa te cunosc mai bine ce zici?
vrei?

| crisuuu_7907 a răspuns:

E destul de neplacut ce ti se intampla.nu se stie exact problema, din ce cauza s-a terminat totul.nu cred ca la deranjat ca stai tu cu baieti poate asta a vrut el sa se desparta de tine doar pentru a se putea cupla cu prietena ta.stai linistita ca va fi bine

| LiaElla a răspuns:

Pai nu stiu am fost si eu in situatie ta oarecumrolling eyes...poate ar fi prea devreme sa vb cu el asteapta 1 saptamana sau 2 sa vezi intre timp cum se prezinta lucrurile,e problema ca el e acum cu pr ta cea mai buna iar ea il cunoaste poate la fel de bine ca tine avand in vedere ca era cea mai buna pr a ta si presupun ca ii ziceai totul despre el,observa bine lucrurile adica poate el nu o place,daca zici ca nu era gen baiat de cartier aproape sigur mai tine la tine,gaseste un moment sa fiti doar voi si vb cu el dar mai intai incearca sa va reimprieteniti dar intreabai si cel mai bun prieten ce parere are acum despre tine, oricum uitate in ochii lui si spune-i in fata tot ce iti vine,worried, sper ca te-am ajutat cu ceva:*

| SmoKKe19 a răspuns:

Eu zic sa te opresti din plans... Exista si altii!

| Elena_5033 a răspuns:

In primul rand ai grija cand iti alegi prietenii ca uite ce se poate intampla! In al doilea rand scrie si tu m.am corect te rog ca nu am inteles mare lucru, si in al treilea rand incearca sa-l uiti pentru ca daca te-a lasat pentru prietena ta nu te merita asta e clar! xoxo