| danielushkka a întrebat:

M-am despartit recent de iubitul meu pentru care eram gata sa fac orice...cum sa scap de starea asta de depresie?

5 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Mai bine ai fi facut orice, daca tot aveai de gand, si acum ti-ar fi fost bine.

| bogdan74688 a răspuns:

Incearca sa faci ceva placut. Iesi cu fetele la shopping, du-te in oras la o comedie, sau daca nu esti genul, descarca un film, si te uiti de acasa. Asculta muzica vioaie, si chiar daca simti ca ai vrea sa stai in casa, si sa nu vezi pe nimeni, iesi si in club, sau ziua/seara prin parc ( in parc ar fi recomandat mai mult vara ). Fa lucruri care sa iti ridice moralul. Incearca sa gatesti ceva, sau sa mananci o prajitura care iti placea. Fa opusul vocii tale interioare. In loc de a te inchide, deschide'te si mai mult. Ajuta, chiar daca la inceput e mai greu sa faci asta.

| dariaelena a răspuns:

Incearca sa iti ocupi mintea cu altceva,uita'te la filme, iesi cu prietenii, distreaza'te...nu te mai gandi la el,ca nu se merita:*pare usor sa faci lucrurile astea, dar e foarte greu stiu.Dar daca iti doresti cu adevarat, o sa uiti:*

| AndaAndore a răspuns:

Ocupati timpul cu altceva,sa nu mai poa` sa-ti fuga gandu` numai la el. Incearca sa iesi mai mult cu prietenii tai si sa te distrezi. Usor,usor vei trece si peste asta. Stiu ca e usor de spus,si greu de facut, dar, timpul vindeca toate ranile.
Numai bine :*

| Hollywood a răspuns:

Un hobby, fa un sport, dupa colt mai sunt 1000 de barbati tongue