Buna,
Probabil inca simte ceva pentru tine, nu cred ca cineva uita atat de simplu o poveste de dragoste de 3 ani- cel putin nu de unul singur, cunosc si cazuri unde el s-a despartit si imediat dupa s-a combinat, insa avea niste probleme destul de serioase in cuplu. Anyway, eu zic sa faci la fel.
Incearca sa nu te mai uiti ce face, cel putin nu atat de des cum pare ca o faci . Sterge si tu tot ce ai cu el, nu posta citate triste, vezi-ti de viata ta. Propune-ti sa reusesti. Nu spune nimeni ca nu e greu, am trecut prin asta de multe ori, situatiile de genul de multe ori se termina asa: el se intoarce. Mai ales cand vede ca tu-l ignori si ca nu te afecteaza atat de tare, cum nici el pe nu se pare ca-l afecteaza prea tare. Ai grija sa faci bine, sa nu te intereseaza daca el afla sau nu ( insa de obicei afla) asa ca de ce sa-i dai satisfactie, sa stie ca suferi, ca ai ramas cu el in gand- cand poti sa faci acelasi lucru ca el, sa stergi tot, sa fii puternica, iar in aceasta perioada- chiar daca el nu se intoarce, pentru ca exista si astfel de cazuri, tu o sa te simti mai bine dupa o perioada.
Succes!
Nu e usor sa uiti atunci cand iubesti, dar se intampla schimbari spectaculoase atunci cand intalnesti o persoana care iti place mai mult. Da, cea mai eficienta metoda de a nu-ti mai pasa de el, este sa iti gasesti pe altcineva...dar acel cineva trebuie sa-i fie superior lui, pentru ca altfel vei fi frustrata si tot la el te vei gandi si-l vei mai ridica si pe un piedestal in mintea ta, cum ca ar fi de neinlocuit si nimeni nu-i ca el. Ceea ce iti pot garanta eu, este ca intotdeauna exista cineva care ne poate ajuta sa uitam o veche iubire. Trebuie doar sa "deschizi ochii", sa alegi cu grija si sa nu te irosesti cu "primul venit".
Prima reactie imatura a barbatilor este nepasarea, indiferenta, dar o sa vezi ca te va cauta cand va vedea ca de iubire nu se scapa asa usor, daca arata ca te iubeste dovedeste ca e slab, va regreta el mai tarziu, asta sasi fie invatatura de mine pe viitor, mare grija in cine crezi, de omul bun toti isi bate joc sa stii asta
Relatia voastra a existat, dar acum nu mai e. El e liber. Ce sa faca sa te convingi ca a fost ceva special intre voi? Sa se calugareasca, sa nu isi caute pe alta toata viata? Cu siguranta te-a iubit daca ati stat atata timp impreuna, cu siguranta a fost ceva special. Dar relatia voastra s-a terminat. De ce te mai intereseaza acum ce face el? Iti doresti sa continuati relatia? Daca da, atunci ai motive sa te gandesti la ce face el acum. Spune-i ca vreti sa continuati daca asta e ceea ce iti doresti. Daca nu, atunci opreste-te aici si nu-i mai urmari viata personala. Mergeti fiecare pe drumul lui, lasa-l in pace si depaseste momentul.
Buna. Imi pare rau ca treci prin asta, si sper sa-ti fie de folos micile mele sfaturi.
1. Sterge toate amintirile cu el (poze, filmari, etc). Evita locurile prin care stii ca umbla, si evita sa ai contact cu lucruri care sa iti aminteasca de el.
2. Gandeste-te acum ca el atat a tinut la tine: cat sa te stearga de tot din istoria lui. Poti considera asta o greseala ca i-ai acordat incredere, intrucat el nu a vrut sa investeasca in relatie.
3. Evita pentru un timp filmele romantice/melodii de dragoste care sa te faca sa iti aduca aminte de el si sa-ti fie dor.
4. Incearca noi lucruri in viata ta: sport, cantat (eventual la un instrument muzical), citeste carti, uite-te la filme (comedii, actiune, SF, psihologice, etc, dar nu drame/romantice).
5. Plimba-te des prin parc. Natura si aerul proaspat iti vor reimprospata mintea. De asemenea, e un prilej sa dai de un baiat care sa te merite mai mult (dar nu te grabi. Ramai un timp singura pana iti revii).
6. Evita metodele teribiliste depresive specifice acestor circumstante (alcool, tigari, droguri, prostitutie, autodenigrare, suicid).
7. Nu iti fie rusine! Mergi la psiholog. Te va ajuta sa treci peste.
8. Intelege ca nu exista o persoana "potrivita", nu exista "suflete pereche" pe lumea asta. Toti suntem diferiti intre noi, toti suntem totodata egali intre noi. Noi insa alegem ce oameni sa para mai speciali in ochii nostri. In realitate, oamenii care pentru noi "par mai speciali" sunt si ei oameni ca toti ceilalti. Asadar, nici el nu a avut nimic special. Nu uita ca majoritatea oamenilor au trecut prin despartiri, si sunt bine mersi acum. Si tu vei trece peste, trebuie doar sa iti pastrezi optimismul.
9. Incearca sa te mentii cat mai mult timp ocupata. Evita sa ai "timp liber" in care sa zicem ca ai putea sa te gandesti la el.
Iti urez numai bine!
In decurs de cateva luni nu o sa mai fii foarte agitata intr-un fel, stiu cum tesimti.