Tare faza nu toate fetele sunt dupa bani cauta si tu o fata simpla nu unu fitoasa de bani gata si ai rezolvat problema si ai si portofelul plin
Inainte de a incepe o relatie cu fata respectiva..nu stiu..incearca si tu sa afli cate ceva despre ea, incearca s-o cunosti, sa stii dinainte ce-i poate capu`....Eu,una,n-am stat cu prietenul meu pentru bani.Fiecare avea banii lui, insa de cate ori ieseam si ma ofeream sa-mi platesc singura consumatia, el refuza...Si zicea "nu, platesc eu". Deci, fii cu ochii pe ea, atunci cand o s-apara!
Foarte bine asa e normal un gentleman intotdeauna plateste...nu falimenteaza pe nimeni un suc o cafea o masa undeva... un baiat intotdeauna trebuie sa plateasca. In schimb sa nu o dea in cealalta extrema si sa plateasca si prietenelor ei mese la club sau sa ii cumpere cadouri scumpe
Corect!
Nu-i dovedi ca ai atat de multi bani de spart pe ea. Oricum, daca dai peste peste o fata cu un caracter integru, moral, care e cu capu' pe umeri si asa mai departe, va sta cu tine pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce posezi/bunurile tale. Oricum, daca si tie iti va placea de ea foarte mult, daruirea lucrurilor va veni instinctiv, asta daca nu esti o copie de-a lui Scrooge. Incearca s-o cunosti mai bine daca iti place de ea si-o sa-ti dai seama cum e.
Nusth bro eu in fete nu am incredere nu te vor pentru bani unele dar chiar se uita la aspect sa vada daca ai cosuri sau cum te imbraci ca de "ele nu merg cu aspectul pe strada". Daca esti frumos o sa ai daca nu nu stiu.
Mutubal întreabă: