| Raiiiisa a întrebat:

M-am gandit sa-i fac prietenului meu un cadou,o mica atentie,ceva care sa-i aduca mereu aminte de mine stiind ca va urma o ruptura a relatiei noastre.
As vrea ceva simplu,fin, ceva diferit care sa-i lase o impresie frumoasa unui baiat pe masura.
Multumesc de ajutor.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Pentreu a evita penibilul, opreste-te la ceea ce i-ai oferit pana acum. Este suficient.

10 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Pai de exemplu ii poti da un album cu poze facute cu voi doi,s-au daca nu o rama cu o poza facuta cu voi doi care va place mult,, o mica scrisoare in care poti sa ii scrii tot ce simti tu, s-au ce nu ai avut curaj sa ii spui pana acum, ar merge si o bratara, un tricou etc.
Parerea meathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O felatie. O sa fie incantat!

| Raiiiisa explică (pentru anonim_4396):

O relatie cu cine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Raiiiisa):

O f-e-l-a-t-i-e.

| Eufourikul a răspuns (pentru Raiiiisa):

Cristina se referea la un ultim Sex oral.Ce nebuna esti Cristina laughing)

| Raiiiisa explică (pentru Eufourikul):

Da m-am prinslaughing
Nu stiu daca ar merge, unul asa incat sa-l disper poate, dar relatia tot se va ducehappy

| Eufourikul a răspuns (pentru Raiiiisa):

Nu raspunzi la mesaje private sa inteleg, aici pe TPU...tongue

| marmotavorbareatza a răspuns:

Un cadou laughing o masina ceva laughing) la ce ii mai faci cadou frate` daca tot va deespartitilaughing) o stripteoza

| Mirke a răspuns (pentru marmotavorbareatza):

O fripteoza? sa-i aminteasca de toate fripturile cu care v-ati ars impreuna,
Raisa, pana la urma ce cadou i-ai facut? Eu i-am dat fostei un ceas, pe care cu siguranta nu il poarta, dar cand l-a primit s-a bucurat si mi-a spus ca are semnificatia unei despartiri, probabil sa se uite la ceas in viitorul pe care il va avea fara tine, si acum daca as vedea-o cu ceasul i l-as lua inapoi, norocul ei ca a plecat in Germania, nu cred ca sunt placute cadourile de despartire.

| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

Ofera-i ceva ce nu i-ai mai dat pana acum, sau spune-i pentru ultima data toate sentimentele tale fata de el. Asta sigur o tina minte.