Gelozia nu se încadrează nici pe departe la "mici defecte" ci la defecte foarte grave care duc la imposibilitatea de a avea o relaţie decentă.
Salut.
Nu poti avea o relatie "perfecta" pentru ca nu exista o astfel de relatie.Sa te inteleaga ca ce? Trebuie sa ii explici ca asa e felul tau de a fi, geloasa si ca te superi repede. Daca iti vine sa-i pui multe intrebari incearca sa te abtii sau sa faci altceva.
Într-o relaţie e imposibil să nu fie puţin gelozie altfel n-ar mai fi iubirea. Încearcă doar să laşi de la tine lucruri pe care în trecut nu le lăsa-i pur şi simplu taci şi gândeşte-te că nu faci bine dacă zici.
T.
Eu, sa fiu in locul tau, nu as fi putut sa fac ceva, stiind c-a fost cu alta.Asa e firea mea.De asemenea, sunt asa cum esti si tu .
Sunt geloasa, si ma supar repede, repede . Si eu sunt intr-un impas pe care sper sa-l depasesc, desi sincera sa fiu, e putin cam greu, si trebuie mult ajutor si de la persoana de langa.
Acum, daca si prietenul tau este dispus sa fiti un cuplu "normal", fara certuri exagerate si etc, va fi de acord si sa te ajute.
Bafta!