Nu`i spune si nu`i arata ca te doare si ca te-a facut sa suferi pentru ca o sa fie mandru de el si de faptele lui, mai ales ca a reusit si el sa franga o inima.Lasa`l in pace si arata`te vesela si aranjata! Intr`o zi o sa i se intample si lui ceva asemanator!
Buna,pai cel mai bine ar fi sa nu il suni,sa nu il cauti,daca te suna nu ii mai raspunde si cand il vezi,fi indiferenta,daca te saluta,saluta-l,daca nu te saluta,nu il saluta nici tu pe el,nu te baga cu el in seama deloc.
Aranjeaza-te si iesi cu prietenele, fi zambitoare si cu capul sus, sa vada ce a pierdut.Chestia e ca nu inteleg cum prietenul tau iti da asa papucii prin sms si in plus asa fara motiv, oare?!
Sa fi indiferenta fata de el, sa nu i mai acorzi atentie si sa i arati ca fara el iti e la fel de bine.
Ideea ar fi sa il ignori de tot nici macar sa nu il mai privesti si sa iti faci un nou iubit cu care sa te vada fff fericita.te asigur ca in felul asta o sa il doara mult mai tare decat orice alta metoda de ai face rau.succes! funda?
Comportă-te normal, aşa cum te simţi. Nu te da fericită dacă eşti tristă, nu are rost. Fii sinceră tot timpul.
Esti o fraiera si pot sa primesc 1000 de stupide ca tot fraiera esti.ce credeai ca dureaza mai mult de 3 zile? pfff
Cele care mi-au dat 5 stupide sunt 5 p*zde proaste fu*ute si abandonate cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani.genul de fete care s-ar impaca cu un baiat chiar daca acesta le-ar bate.altfel nu-mi imaginez sa primesc stupid ca am zis ca fata asta elena e cea mai mare fraiera ca linge unde a scuipat pana acum ceva vreme.pacat de voi...
Cum? Deci s-a impacat cu tine, a doua zi "ne despartim"...Te-a afectat? Poate ramaneti friends. Cand te intalnesti cu el pe strada poartate normal cu el, ai putea sa ii zambesti, sa vada ca inca tii la el.
Daca nu mai sunteti impreuna, nu trebuie acum neaparat sa il ignori, daca vrei sa vorbesti cu el, poti vorbi il intrebi ce mai face si astea, ca intre prieteni. Dar daca tu vrei sa nu mai tii legatura cu el, sa-l lasi in pace, sa-l ignori ...este alegerea ta.
Pai daca ti-a trimis mesaj exact a doua zi e clar ca pentru el nu e nimic serios, cand il vezi prefate ca nici nu ai observat prezenta lui sa vezi ce o sa se oftige, asta la inceput... dupa poti vorbi cu el fiind foarte ironica...ii poti spune chiar ca aveai de gand sa-i trimiti tu mesajul numai ca ti-a luat-o el inainte
Pai.
Ai putea prima si prima data sa ai o discutie cu el. Ceva de genu:
,,De ce te`ai impacat cu mine,iar apoi,,m`ai ranit'',din nou?Atat vreau sa stiu.''
Iar apoi vezi ce se intampla,daca nu o sa fiti iar impreuna trateaza`l asa: Nu`l bagi inseama, uiti totul, iti amintesti ca a fost o Intamplare Urata.
Dar uita de asta si fi TaRe.Nu plange...te astepta si alti baieti
Cel mai bine este sa zambesti constant, asa va vedea ca nu te-a afectat deloc ceea ce ti-a zis in mesaj.Baietii vor mereu sa fie ei cei care se despart de fete, mai ales daca iubitul tau era afemeiat.Crede-ma daca l-ai iubit mult, o sa iti ia ceva timp sa-l uiti, dar fii sigura ca va aparea alt baiat care sa fie cu tine si sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Succes!
Parerea mea: NU TE MERITA! si sa iti spuna printrun sms ca se desparte de tine e cea mai mare dovada de lasitate, de unde rezulta iar ca : NU TE MERITA, iar cand il vezi, trimite-l la dracu, ca a fost un fraier si nu stie ce a pierdut, fi fericita indiferent ca te vede el sau nu, meriti sa fi fericita! bafta multa si nu uita: lumea e plina de baieti, va veni si al tau la randul lui, ai incredere in tine... pup dulce!
Ar trebui sa aratsi ca u esti fericita in momentul de fata si sa ii lasi impresia ca el nu a contat pentru tine
Ar trebui sa ii lasi impresia ca asta nu te'a afectat si ca u esti fericita si fara el