| Anxiousy a întrebat:

M-am impacat cu iubita mea ne despartisem dintr-o prostie facuta din partea amandurora, orgoliul asta de adolescenti. si azi am fost si la liceu si eram numai dupa ea cu flori spunandu-i ca o iubesc, tipand in gura mare ca e viata mea si ca imi pare rau pentru ce am facut si ca nu pot trai fara ea ca ea este totul pentru mine si fara ea nu exist si ea se purta indiferenta si mai mergeam dupa ea rugandu-ma pentru o sansa si pe urma s-a terminat liceul si am fost la ea acasa i-am zis ca imi pare rau pentru tot ca o iubesc mult si mi-a zis ca ma iarta dar ii va fi greu sa treaca peste si sa ma creada ca nu se mai intampla si i-am zis sa ma lase sa ii dau macar un pupic pe obraz si mi-a zis ca nu merit si mi-a inchis usa in nas si aproape mi-a venit sa plang la faza asta si am plecat suparat si s-a intors dupa mine si a zis ca ma iubeste dar ii este greu sad greu la ce ca eu am facut tot ce imi sta in puteri pentru ea cum pot sa ii arat ca o iubesc mult? Va rog ajutati-ma vreau sa ii arat prin fapte ca e totul pentru mine. diseara ma duc la ea impreuna cu mama mea(parintii nostri se au foarte bine si vor si ei sa se vada)

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce ai mai putea face ca, sa i dovedesti c o iubesti pentru ce ai facut astazi a fost suficient pentru ea sa si de a seama de asta, stai linistit ca din cate zici si ea te iubeste numai orgoliu asta idiot e de vina

| Rianana a răspuns:

Draguta poveste.dar in acelasi timp si trista sad! Tu i`ai dovedit ca o iubesti prin gesturile tale smug...Nu prea mai ai ce face. daca asa ii este firea si nu stie sa ierte. Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine daca nu atunci nesansa straight face. Indiferenta doare cel mai tare stiu cum este. Incearca sa o eviti sa nu mai insisti atat asupra ei, si poate lucrurile se vor rezolva de la sine. Bafta!

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Aoleo femeile astea. Stii ce le impiedica sa-si arate sentimentele? Creieru' laughing
Du-te la ea zambind si spune-i cati pare rau si ca e cel mai bun lucru care ti s-a intamplat. Poate o sa te ierte, totul depinde de ea

| vitbsk a răspuns:

Ai arătat ce era de arătat.
Acum aşteaptă şi răspunsul ei, dacă ţine la tine îţi va răspunde.
Vezi că dacă te mai linguşeşti-milogeşti mult de ea, s-ar putea să cazi în derizoriu şi să te ia de fraier.