| Anemona a întrebat:

M-am impacat de curand cu fostul meu prieten [George]. Sunt foarte fericita. si el parea la fel dar acum imi pare destul de rece. Mi-a propus sa facem sex, eu sunt virgina, iar el nu. I-am spus ca voi face pasul asta, insa am nevoie de timp si l-am rugat sa ma astepte. George este intelegator si iubitor, insa mi-e frica sa nu se fi schimbat, pentru ca eu il simt mai distant. Ce sa fac sa nu ne despartim? Il iubesc tare mult! Si mi-a spus ca ma va astepta dar tare mi-e teama ca nu foarte mult.eu chiar nu cred ca ma voi simti pregatita prea curand. PS: avem 17 anibig grin

Răspuns Câştigător
| mirelush9990 a răspuns:

Buna,
Si eu am fost in situatia ta de curand, si stiu cum e.si eu aveam banuielile astea ca na s-a schimbat si ca ne vom desparti.Si mi-am luat inima-n dinti si l-am intrebat de ce e schimbat si el mi-a zis ca se simte prost pentru ca, el crede ca nu vreau sa se intample acum din cauza lui, ca nu-mi place ceva la el sau ca mi-a gresit cu ceva.Acu cu prietenul tau, e posibil ca si el sa se simta vinovat ca te-a dezamagit cu ceva si tu nu vrei din cauza asta, acum nu stiu dar nu cred ca va veti desparti din moment ce tu i-ai zis ca m-ai ai nevoie de timp si ati ramas impreuna.
Te pup!

5 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Pai daca va iubiti la fel de mult nu aveti cum sa va despartiti.
Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc... nodul ramane.
Ce a fost intre voi la inceput poate nu o sa mai fie la fel niciodata.
Cea fost n-o sa mai fie.
Tot ce ai de facut e sa vezi cum decurg lucrurile.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai mare grija sa nu cumva sa-ti joace vreo comedie si scopul pentru care v-ati impacat sa fie sexul.
Nu vreau sa te disper,doar vreau sa fii prevazatoare,nu ceda presiunilor sau insistentelor,sexul nu e vreo dovada ca-l iubesti!
In rest,incearca sa readuci relatia voastra acolo unde stii tu ca poate ajunge,chiar daca nu-i acelasi lucru.
Daca te-a iubit o data,asta nu trece asa usor si ce a iubit in trecut,va iubi si acum,fii tu,cu zambetul tau jucaus,cu bucuria ta de viata,cu ochii tai luminosi si totul va merge bine.
Si, daca nu va merge, nu vei fi tu cea care are ceva de pierdut!
Mult noroc!

| R3DAOT a răspuns:

Cel mai bine este sa nu sari la el in brate pana ce nu esti sigura ca te mai iubeste cu adevarat, poate doreste doar sa profite de tine si pe urma te paraseste, deci ai foarte mare grija ce decizi o sa iei, daca o sa te iubeasca cu adevarat o sa te astepte pana ce o sa fi si tu de acord cu ideea de ati incepe viata sexuala. bafta in continuare :* si ai grija ce faci sa nu-ti pare rau pe viitor :*

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Asteapta sa faci macar 18 ani.Asta e sfatul meu.
Daca vezi ca e tot distant, atunci nu o face.O sa regreti amarnic dupa.

| stef87 a răspuns:

Anumite lucruri le ierti, dar nu le uiti. V-ati impacat, dar incercati sa va feriti de lucrurile care v-au facut sa va despartiti, d-asta ar putea avea el o atitudine mai retinuta. Incercati sa discutati cat mai liber, intr-un cuplu nu trebuie sa existe tabuuri.
Intelegator poate sa fie nenea care vinde ziare zambindu-ti si vorbindu-ti frumos, sau chiar facandu-ti complimente. Nu mai spune cu atata ardoare ca iubesti pana nu te bazezi pe ceva concret.
Mare grija cu sexul, nu e joaca. Sper sa fie totu ok si sa nu fie vorba doar de interes sexual din partea lui.