Am ramas placut impresionata de ce ai scris tu acolo.Mai rar baieti care sa astepte o fata
Cand am discutat cu prietenul meu prima data ca vreau sa facem sex, imi amintesc ca l-am intrebat daca urma sa imi propuna vreodata asta daca eu nu as fi propus. Mi-a spus ca nu, pentru ca ma iubeste cu adevarat si nu mi-ar fi cerut niciodata asta, desi se vedea clar ca abia rezista in prezenta mea.
Stiu ca e greu sa rezisti tentatiei dar pentru ca o iubesti, arata-i respect si nu fa ceva cugetat sa ranesti fata!
Ce mistoPresupun ca ai si fluturi in stomac:X.Imi este dor de cineva in mom asta:-p.Foarte frumos "graiesti" baiete in fragmentul de mai sus.Bag-o pe "manuela" la inaintare si pastreaza relatia ta, cu iubirea ce-ti da aripi, pura.Super.Bafta si ai grija de ea si de tine si de voi.si ce maiiiii.sa fiti iubittiii si traiasca(bereaIUBIREA.paa
Da stiu eu una care functioneaza si la mine
Incercati lucruri noi.
Va puteti"juca"daca ea e de acord.
stii tu in ce fel
bft:*
@kiduuuu - Hehe, asta incerc. E cam speriata si ne-experimentata din punctu asta de vedere, incerc incet incet sa o dezghetz un pic.
II vorbesc mai deschis si o amenintz ca-i pap puta , sper sa fie mai dezimvolta cu trecerea timpului. In graba si foarte rapid ma atingea si ea, dar probabil crede ca gogu ii mananca manutza
Pana sa "ne jucam", cred ca mai este ceva timp, dar am rabdare.
O iubesc cu adevarat pe fata asta si de multe ori las de la mine, doar ca sa nu ne certam sau ceva. Vreau sa fie totul bine intre noi, si simt ca relatia asta va dura mult.
MS tuturor pentru raspunsuri, sunteti niste dulci. :*
E bogata, frumoasa, eleganta? Poate de aceea nu poti sa-ti opresti indraznetii hormoni. Va trebui sa ai ffffff... oarte multa rabdare, ca un batranel. Daca ea hotareste asa, indeplineste-i dorinta pana la casatorie. Hic.
Uof, dragostea asta. din pacate nu ii poti potolii, pentru ca e atractia prea puterinca.incearca sa nu pari un obsedat pentru ca va incepe sa ii fie frica. poti sa ii spui cum te simti, ce simti cand esti langa ea.
Ai rabdare, asteapt-o si arata-i cat de mult inseamna pentru tine.