anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit, asa cum numai eu ma pot indragosti.Eram la mare, visand la sunetul apei ce se izbeste de nemiloasa stanca, cand a aparut el...cu ochii caprui plini de cea mai neomeneasca caldura, cu zambetul lui fermecator, cu mersul lui elegant, chipul lui nestrabatut de grija si pasnic, chipul lui angelic, ochii lui, ah doamne, zambetul lui.Si m-am indragostit.Si asa cum a venit si mi-a luminat fiecare zi asa a plecat.Au urmat lacrimile si durerea, dar si vocea lui in telefon, sunetul vocii lui imi alina ranile... dar el nu stia nici macar ca exist. El nu stia ca sufletul meu radia de dragoste pentru el.Intr-un final a aflat.Si am aflat si eu.Ma iubea.Si maiubestr.Si il iubesc. Dar el, el e la mare distanta, si cu tarie si speranta intretinem o relatie la distanta, Si in cateva saptamani ne intalnim, dar eu, eu cea cruda si nemiloasa, ma plictisesc si sec de dragostea pentru el zi de zi.Desi il iubesc, vreau sa fie aici pentru mine, sa ma tina in brate, sa ma sarute, sa-mi umble prin par.Si nu vreau sa sufar si nu vreau sa sufere nici el, desi stiu, ah, stiu ca sufera.As vrea sa ma despart de el cand ne vom intalni, desi, o repet, il iubesc asa de mult.
Ce sa faaaaac?

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Pai daca te vei desparti,fii sigura ca vei suferi si mai mult! Nu se poate sa-l iubesti atata,sa te gandesti doar la el stiinc ca atunci cand va veti intalni,ii vei spune"adio!"Cred totusi ca tu desi iti zici ca vei avea curajul,nu te va lasa inima s-o inchei fiindca ea va avea de suferit cel mai mult! Se zice ca inima nu doare! Permite-mi sa comentez doar atat"ha, ha haaaa!"Nu-mi doresc sa te incerce acel sentiment, de durere...Bafta-ti doresc si, curaj! Daca va iubiti veti putea infrange orice! Absolut orice

17 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Unde e taria si speranta de care spui daca zici ca vrei sa te desparti
Uneori e mai bine asa.
Daca ai tu putere,fa-o.
Daca nu, da-i inainte asa, pana cand...nu o sa se mai poata.

| maradi3 a răspuns:

Pai daca te vei desparti,fii sigura ca vei suferi si mai mult! Nu se poate sa-l iubesti atata,sa te gandesti doar la el stiinc ca atunci cand va veti intalni,ii vei spune"adio!"Cred totusi ca tu desi iti zici ca vei avea curajul,nu te va lasa inima s-o inchei fiindca ea va avea de suferit cel mai mult! Se zice ca inima nu doare! Permite-mi sa comentez doar atat"ha, ha haaaa!"Nu-mi doresc sa te incerce acel sentiment, de durere...Bafta-ti doresc si, curaj! Daca va iubiti veti putea infrange orice! Absolut orice, crede-ma!

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Cum sa te desparti daca il iubesti? nu stii ce zici.sad.asteapta.cine stie? poate se muta mai aproape de tinethinking poate vine mai rar la tine. poate faceti excursii impreuna.e nedrept sa va despartiti daca va iubiti.sad

| Aleqa a răspuns:

@Putifer stii ceva? Daca nu vrei sa ajuti si ai chef de ras,du-te la T/A acolo poti sa razi macar ai de ce.
@Jelli fata draga,nu a vrut sa para interesanta. daca asa e vocabularul ei e f binehappyin rest,ar trebui sa taci si daca nu vrei sa dai sfaturile corecte,nu mais crie deloc.
@BastetReloaded u la fel ca @Jelli oh go on Urasc oamenii ca voi,in fine daca zic asta,nu rezolv nimic, ca tot la fel ramane
@jojo gandurile negre nu'ss neaparat o solutie, si daca ai chef de din astea T/A te asteaptahappy
@SweetyGirl14 ai mare dreptate si te respecthappyNu'i baga in seama,doar ca ii roade invidiawinking
Acum,in legatura cu povestea ta,nu ar trebui sa te desparti de el daca il iubesti si el te iubestehappy
Incearca sa faci in asa fel incat sa va intalniti si sa fiti impreuna si sa faceti chestii care nu le puteti face de la distantahappy

Acum, daca cineva are de spus ceva de rau despre faptul ca mi-am dat cu parerea, e liber sa spuna.winking

| Aleqa a răspuns:

@BastetReloaded ha ha ce'am raschatterbox
Hai lasa'am cu chestiile asteahappy
Nu am facut pacate ca sa ma duc in iad asa ca shut upwinking
^_^.

| Aleqa a răspuns:

@BastetReloaded Nu suntem aici ca sa ne certam, suntem aici ca sa ajutam.
Asa ca iti spun doar noroc in viata si nu mai raspunde la intrebari daca nu ai chef.winking
ByE!

| jojo_2491 a răspuns:

Cumpara-ti un pistol, e mai bine pentru amandoi

| Vladuthz a răspuns:

Imi place ca ai un vocabular bogat, intalneste-te cu el dar nu te desparti de el vedeti voi ce faceti

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

@Puţifer: Daca tot nu vrei sa ii dai un sfat bun sau sa ajuti, de ce mai intri? Doar ca sa iti bati joc?
@BastetReloaded : Se referea, sa-i mangaie parul cu mana, dar daca tu nu intelegi acest limbaj, sa stii cu nu e vina noastra.Mai bine taceai.
@Jelli:Si ce daca vrea sa para interesanta? De-aia nu poti tu sa stai. Daca chiar te crezi tare inteligent/a, fa-ne tu o demonstratie.Arata-ne tu cum trebuia sa scrie corect ca sa "atraga cititorul si sa-l puna pe ganduri". Tu m-ai facut pe mine sa rad, nu ea. laughing

Scz de aceste comentarii, dar chiar nu m-am putut abtine.
De"jojo", nu mai are rost sa comentez.

In legatura cu problema ta, eu te-as sfatui sa nu te desparti acum de el, mai ales daca amandoi va iubiti la fel de mult. Poate va veti intalni mai des, sa faceti calatorii impreuna.Cand va veti intalni vei putea sa ii spui ce gandesti si sa gasiti o solutie sa va vadeti mai des. Si apropo, nu merita sa renunti acum la aceasta dragoste, mai ales ca a fost dragoste la prima vedere, dupa cum spui tu. Oricine ar vrea sa se indragosteasca asa!

| BastetReloaded a răspuns:

Să-ţi umble prin păr? da' ce, e păduche?

@SweetyGirl14

Creştino, vorba lu' Jelli, ai vrut să pari interesantă dar nu ţi-a ieşit.

@Alllee

Creştino,nu ştii că e rău să urăşti? te vei duce în Iad să paşti iarba cea pentru oile rătăcite,şi nu vei afla bucuria şi dulceaţa Railului, unde numai smerenia şi faptele cele bune te vor aduce. Căieşte-te, fata mea!

în cazul că tu crezi în basme supraapreciate.

@Alllee

tac,tac,dar tot în Iad te duci.că-n Rai n-ai cum, Godu' nu existeşte.

| Iisusa a răspuns:

Bea nişte otravă de cai.

| Puţifer a răspuns:

Sinucide-te

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai vrut să pari interesantă dar nu ți-a ieșit. Măcar dacă scrii cu figuri de stil, folosește-le cu cap, pentru a atrage cititorul și a-l pune pe gânduri.
Am citit primele trei rânduri. Ești patetică, nota 7 dar am râs laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@SweetyGirl14, ce nu ai face tu pentru o fundiță :-J? Lasă trucurile astea de doi lei.