Faci ce vrei dar si amantul tau o sa te insele asa cum tu l-ai inselat pe sotul tau.
Ea il suna disperata si el o jigneste? Ti-ai gasit barbatul potrivit, casa de piatra si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Buna! Crezi ca ai facut bine ceea ce ai facut [ ma refer ca ti-ai lasat sotul pentru amant ]? Orkm explica-i ca daca nu renunta la relatia virtuala cu aceea fata totul s-a terminat intre voi. pana la urma se vede ca esti destul de posesiva si nu suporti sa fie si cu aceea fata cu toate ca aia nu se poate numi o relatie p.S nu ti se pare ca tipul e cam nesimtit? adica tu ti-ai parasit sotul pentru el si el ce face acum, se apuca de indragosteala la telefon, mess etc.:-s
Buna. Parerea mea este ca ai facut cea mai mare prostie ca tiai lasat sotul. Dar in fine este alegerea ta tu sti ce este mai bine pentru tine. Cat despre amantul acela, spune-i asa, daca vrei sa mai fiu cu tine trebuie sa te desparti de ea si sa continuam impreuna, eu mi-am lasat sotul pentru tine ti-am demonstrat ca te iubesc, acum astept asta si de la tine. Sper sa functioneze.
Succes.
Ciao
Sotul tau nu stie ce fc tu? mie mi-ar fi enorm de greu sa imi insel sotu il iubesc mult d tot, e treaba ta ce fc dar nu stiu nici un mod de a renunta amanatul tau la prietena aia virtuala (mai mult).
Mai intii intreaba-te daca esti sigura ca vrei asta. e o decizie destul de serioasa(secondo me). vreau sa zic ca vei distruge un cuplu care se iubesc probabil.si daca el doar profita de tine atit timp cit ea e plecata?
dar daca totusi il iubesti atit de mult si el la fel(DACA e asa) atunci insista, fa imposibilul si vei cistiga prada.
Ar putea fi cea mai mare greseala din viata ta deoarece:1)ti-ai lasat sotul care te iubia pentru unu care probabil vrea distractie sau joaca cum ai vrut si tu
2)el nu o va parasi pe prietena sa niciodata
in concluzie ai ramas singura... sfat:nu lasa pasarea din mana pentru cioara de pe gard
Esti o bolnava psihica din cauza ta si a altora se distrug mii de familii copiii raman fara pariniti si ei sufera din cauza fanteziilor voastre. Stiu ce spun pentru ca sunt copil si tatal meu este f aproape sa se desparta de mama pentru o curva ca tine
Pai amvzt la un rasp ca astepti un copil, il ast cu sotul sau amantul? daca ii cu sotul eu zic sa uiti de amant... Iti va strika viata tio va face egal cu 0
baft:*
Ea este in Romania si noi in Turcia, nu cred ca a vazut-o vreodata face to face este o relatie vitruala, nu e atat de rau dar uneori ma deranjeaza ca ea il suna in disperare chiar daca el o jigneste...si vreau sa fie doar al meu
Bananacantareata87 întreabă: