I spui ca te-ai indragostit de o fata cu care esti foarte bun prieten, dar ai grija sa faci in asa fel in cat ea sa priceapa ca fata aia este chiar ea , tu o descrii pe ea dar faci referire ca este alta fata, sper ca ai inteles, asta e un mod indirect de ai spune.
Pai incearca sa te apropii de ea cat mai incet si fa-o si pe ea sa te placa ..succes
Pai... daca va intelegeti foarte bine nu cred ca e o problema ..adica eu cred ii poti spune direct. ii zici ca e frumoasa draguta etc.
Paaai... daca va cunoasteti de mult timp si simti ca si ea te place. Fa primul pas! Sarut-o! Cu siguranta daca te place totul o sa mearga de la sine, iar daca te vede doar ca pe un prieten, nu se va supara, pentru ca sunteti prieteni Oricum ar fi, nu renunta! Si grabeste-te...ca sa nu ti-o ia altcineva inainte. Succes!
Buna! Ai putea sa ii arati asta prin gesturi gen " sa o pupi pe obraz","sa o imbratisezi","sa ii ciufulesti parul ( fetelor le place sa se joace baietii cu parul lor chiar daca nu arata asta) si sa o faci mereu sa se simta bine langa tine, poti sa ii arati asta indirect... spune-i ca e speciala si fa-o sa se simta speciala:* Sper ca te-am ajutat Succes!
beausingurlamasamea întreabă: