| dora_7535 a întrebat:

M'am indragostit de cel mai bun prieten al fostului prieten.insa din cate mi-am dat seama el refuza sa fie cum mine din aceasta cauza.ca am avut o relatie cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui... ce sa fac?:-s cum sa'l conving sa avem o relatie?crying

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu aveti cum sa aveti o relatie, daca tu ai fost cu prietenul lui. E o minima onoare in relatiile astea care nu poate fi calcata in picioare.

| Farcas a răspuns:

E greu.Alti nu renutza la prieteni pentru persoana iubita, pentru ca se gandesc ca odata si odata ea nu mai e, dar prieteni raman pentru totdeauna.Parerea mea e mai bine incerci sa te indrepti catre alti baieti, pentru ca pe el nu ai cum sa il convingi, daca a spus odata ca nu vrea, e clar, sa nu mai insisti. Flirteaza pe la strand cu alti baieti, sigur vei gasi unul dragut, si care sa nu aiba legatura cu fostul

Succes!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Are dreptate, nu poate sa-si tradeze prietenul...

| Psihoyounger a răspuns:

De acord cu timea.

Bafta!

Psihoyounger

| Crisu_8081 a răspuns:

Sincer, sunt atatia baieti pe lumea asta! De ce tocmai cel mai bun prieten al fostului? Renunta la idee, nu insista...pentru ca un baiat nu va renunta la prietenie pentru o fata.(mai sunt si exceptii, ce-i drept, dar...nu e frumos).