Buna.cred ca te gandesti la ce vor zice colegi (daca esti la aceeasi scoala cu ea ).dar nu trebuie sa ii iei in seama . Poate lor le place de unde de cls a3a.Te inteleg, si eu sunt tot clasa a 7, si daca imi place de unul mai mare se iau imediat in gura,da daca te indrogostesti de una mai mica (bine,la tine nu est cazul, pentru ca esti baiat )
Nui lua in seama, daca de acest lucru esti cel mai jenat.mai bine vb cu aceea fata sau cu colegi de`aiei, poate te place si ea.nu stiu, va iesi ceva frumos.
cel putin sper asta
>
...Se cunoaste ca esti un baiat destul de sensibil si te consideri destul de matur, dar nu prea esti (si crede-ma chestia asta nu ti-o spun cu rautate). La varsta ta interpretezi profund lucrurile, iar in,,interiorul" tau au loc,, explozii " de sentimente. Eu te sfatuiesc sa mai astepti sau cel putin sa nu incepi,, o relatie" cu o fata de 11 ani. E prea mica, ea gandeste diferit crede ca totul este roz.
Eu sunt in clasa a VI a si am iubit in a VIII a si ma iubeste si il iubesc si nu ne pasa ce spune lumea
pentru ca sunt invidiosi si prosti :d
spuni ca o placi
si din moment ce esti mai mare nu te va lua in gluma
baftaa
Fa in asa fel incat sa petreceti mai mult timp impreuna, la scoala, dupa ore, prin parc. Astfel, o sa iti dai seama si de caracterul ei si o sa vezi daca intr-adevar iti place.
AndrewTate7789 întreabă: