Ce poti sa faci? sa iti vezi de treaba ta, si sa ii lasi in pace ori este cel mai bun prieten al tau ori nu mai este..vad ca nu mai sti nici tu
Îl întrebi dacă a auzit de threesome după care îl trimiți după bere la un supermarket care să fie la o distanță de cel puțin două județe.
Nu as putea deoarece ea il iubeste pe el. Multi sau dat la ea si ia refuzat ca are iubit. Cu toate ca erau mult mai tari ca mine si ca el si mai bogti. Ea nu e orice cuuuuuuurrrva de pe strada
Ea il iubeste el mult.
Mai, i-ai spus ce sentimente ai fata de ea?
Cum as putea sa ii zic? Ma duc la ea cand o vad pe strada si ii zic?! Plus ca nu cred ca s-ar simti prost deoarece nu vrea sa "raneasca" pe nimeni.
Vroiam sa zic. Ca s-ar simti prost. Am scris din greseala nu.
Acuma trebuie sa o ai si pe a lui.bv! esti un prieten adevarat! eventual intreaba l daca are nevoie de ajutor...
Sunt un prieten adevarat. Odata sau luat doi de el si l-am ajutat sa ii bata. Ne ajutam reciproc. Crezi ca daca nu eram prieteni m8 puneam intrebarea sau treceam direct la fapte...
Daca iti este cel mai bun prieten plus faptul ca te-a ajutat destul de mult in dragoste facandu-ti lipeala cu multe fete crezi ca e frumos acum sa o ai si pe iubita lui.Risti sa pierzi o prietenie frumoasa pentru o fata? Fete intalnesti pe toate drumurile si majoritatea infidele sau daca ai noroc sa nimeresti o fata cuminte bravo tie, dar prieteni adevarati intalnesti foarte rar.Asa ca gandeste-te bine ce vrei sa faci.Bafta!
O iubeste foarte'mult. Sunt sigur ca si in gluma daca as zice ar inceoe o lupta. Apropo ai stat mult pe santier ca sa capeti "talent" la "glume"
Da a te'atingi de ea te atingi de ea te omor cu mana mea. Sa te vad odata ca te dai la ea sa vuzi tu cum ajingi pe venus.
Nu faci nimic. Cel mai bine e sa incerci sa iti ascunzi sentimentele fata de prietena prietenului tau si sa o uiti pentru ca o prietenie e mult mai importanta decat o iubire/relatie trecatoare. ai grija :*
Ok. Te-ai amorezat. Se intampla. Nu o sa te judec sau sa iti zic ce sa faci sau nu.
Iti zic atat : incearca sa vezi de ce. Ai petrecut atat de mult timp cu ea incat sa o iubesti pentru ce e ea si sa vrei sa fii alaturi de ea mereu? Esti atras mai mult fizic de ea? Esti putin gelos ca tu nu ai avut parte de fete ok si nu ai legat nimic si de fapt iti doresti o fata CA ea, nu neaparat pe ea?
Cauzele sunt multiple si este normal uneori sa ne atraga fructul interzis. Nu te panica, de cele mai multe ori trece de la sine.
Oricum incearca sa analizezi foarte clar de ce simti ceea ce simti.
Apoi mai conteaza si fata ce simte. Pentru ca degeaba te certi tu cu prietenul tau pentru ea daca ea nu te vrea la modul asta.
Sunt prea multe variabile si cred ca trebuie sa mai elimini dintre ele pentru a face ecuatia mai simpla.
Aspectul imi place mult. Si am stat nu prea mult cu ea... dar totusi mi-dat seama ce personalitate are si...imi place.
Of ...greu cu dragostea asta.
Din pacate pentru tine esti intr-o dilema care nu are nici o varianta corecta de raspuns.
Las-o in pace - e posibil sa ratezi pe cineva important in viata ta si sa regreti ca nu ai incercat.
Treci la fapte - renunti din start la orice relatie amicala cu baiatul si risti sa fie si pentru nimic, ea putand sa te vada strict ca pe un amic si sa isi iubeasca cu adevarat partenerul.
Vezi tu, maturitatea implica alegeri si acceptarea consecintelor.
Parerea mea sincera e ca daca nu mori de dragoste pentru ea si nu simti ca pamantul ia foc daca nu esti cu ea ...las-o in pace si vezi-ti de viata ta.
Ei doi de cat timp sunt impreuna?
Sunt impreuna de o luna...cred. si eu nu ma intalnesc cu ea des dar atunci dpcabd o fac e raiul pe pamant.
Te uiti in alta parte, situatiile de genu nu se termina niciodata bine. stai cuminte ca fete sunt pe toate drumurile si de indragostit o sa te tot indragostesti, nu are rost sa distrugi fericirea prietenului tau pentru un capriciu.
Mutubal întreabă: