| Spr1te a întrebat:

M-am indragostit de o fata enorm de mult, in ultimele saptamani am petrecut mult timp cu ea si m-am apropiat tot mai mult de ea, penultima data cand am fost la discoteca am dansat cu ea de ne dureau picioarele pe amandoi, dar ultima data nu prea a avut chef de dans, eu tot o incurajam si o prindeam dar ea nu vroia sa danseze doar se bataia si se uita prin jur. Problema e ca ea nu sta in romania si vine aici doar vara, si in urmatoarele zile va pleca si eu nu stiu ce sa fac. si asa despartirea asta va fi dureroasa pentru mine dar vreau sa stiu cum ma va durea mai putin, ea tine la mine dar eu vreau sa stiu daca sa ii spun ca vreau sa stau cu ea si sa o sarut (astea 2 zile care mai sunt) sau sa o las pana la vara viitoare. Ce sa fac ca sa nu sufar asa de mult?

Răspuns Câştigător
| DeniZu a răspuns:

O placi, vrei sa o saruti, dar nu o face, asta doar iti va ingreuna despartirea de ea...mai bine ramaneti prieteni, ca poate mai incolo cine stie...ea se va muta in Romania sau tu acolo, si atunci poate vei avea ocazia sa faci asta fara sa fie dupa dureros

5 răspunsuri:
| rey a răspuns:

Take a jointwinking.

| Robby94 a răspuns:

Daca vei incerca sa o saruti te va durea si mai mult.Eu zic ca in ultimele 2 zile sa o inviti la o plimbare in parcsi sa-i spui ce simti pentru ea.Eu una sincer nu vad un viitor acestei relatii.Stii proverbul:Ochii care nu se vad se uitasad. Tine-ma la curent si o sa-ti mai dau sfaturi.Totusi incearca sa ii spui ce simti. Poate totusi v-a simti acelasi lucru si poate poate veti pasii intr-o relatie.Bafta:*

| KellyGreen a răspuns:

Las'o pe vara viitoare ca pana atunci o sa iti treaca.winking

| Spr1te explică:

Stiu ca pe termen lung nu am sanse, dar vara viitoare cu siguranta va fi a mea, la anul va sta toata vara, am stat cu mai multe fete dar la niciuna nu am simtit aceasta atractie, parca mi-am tatuat ochii ei in mintea mea. Vreau neaparat sa fiu cu ea, si deia nu stiu ce sa fac, sa ramanem amici pana vara viitoare(vb pe mess, skype etc) sau sa fie amea acum pana pleaca...

| ignore a răspuns:

Petreceti timpu cu alte persoane importante pentru tinehappy.