O placi, vrei sa o saruti, dar nu o face, asta doar iti va ingreuna despartirea de ea...mai bine ramaneti prieteni, ca poate mai incolo cine stie...ea se va muta in Romania sau tu acolo, si atunci poate vei avea ocazia sa faci asta fara sa fie dupa dureros
Daca vei incerca sa o saruti te va durea si mai mult.Eu zic ca in ultimele 2 zile sa o inviti la o plimbare in parcsi sa-i spui ce simti pentru ea.Eu una sincer nu vad un viitor acestei relatii.Stii proverbul:Ochii care nu se vad se uita. Tine-ma la curent si o sa-ti mai dau sfaturi.Totusi incearca sa ii spui ce simti. Poate totusi v-a simti acelasi lucru si poate poate veti pasii intr-o relatie.Bafta:*
Stiu ca pe termen lung nu am sanse, dar vara viitoare cu siguranta va fi a mea, la anul va sta toata vara, am stat cu mai multe fete dar la niciuna nu am simtit aceasta atractie, parca mi-am tatuat ochii ei in mintea mea. Vreau neaparat sa fiu cu ea, si deia nu stiu ce sa fac, sa ramanem amici pana vara viitoare(vb pe mess, skype etc) sau sa fie amea acum pana pleaca...
Mutubal întreabă: