| Dezosatu a întrebat:

M-am indragostit de o fata si cred ca si ei ii place de mine. As dori sa-i ofer un cadou ca sa-i arat ca o plac, sunt genu mai timid. Imi puteti da un sfat? Funda su muuuulte multumiri.

Răspuns Câştigător
| HellyBoy a răspuns:

Daca ii dai un cadou, nu ii pune un bilet in care sa ii spui ce simti. Fetele aprecieaza foarte mult curajul de a vorbi cu ele in fata. Unele pot crede ca relatia nu ar merge, pentru ca in loc sa va vorbiti in fata despre problemele voastre, ati tacea.Nu face aceeasi greseala ca mine:Am asteptat sa-mi fac curaj, pana am vazut-o cum pleaca cu altul, si eu nu mai aveam sanse cu ea...

6 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Un trandafir in ziua de azi face multe happy trust me

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa timiditatea.ia un buchet de trandafiri rosii si mergi si vorbeste, altfel risti sa te uiti lung mai tarziu.Nu uita, comportamentul si vocabularul pot rezolva repede o asa problema.Mult succes.

| Anablondyi a răspuns:

Da,alin are dreptate.un trandafir face mult mai multe decat un ceas rolex sau un parfum versace.tocmai pentru ca putini baieti mai dau trandafiri fetelor.acuma se dau eu smecheri ca au bani si le cumpara tot felul de chestii.si eu am fost super fericita cand am primit un trandafir de la un tip..pacat ca nu imi placea de elrolling on the floor)daca mi-ar fi placut de el.acuma eram impreuna si chiar l-as fi apreciat pentru gestul pe care la facut.un trandafir ii arata cat de sensibil esti.si asta e bine.pentru ca practic ea daca te place te place pentru ceea ce esti.adica sensibil si timid.bafta!

| loveyouidiot a răspuns:

Depinde de caracterul fetei... ia-i ceva care sa dovedeasca faptul ca tu chiar o cunosti...si scrie-i neaparat si ceva din suflet. Succes!

| Deedeek a răspuns:

Fa-i cadou un bilet dus spre Auschwitz. O sa aprecieze.

| fotomatic a răspuns:

Cel mai frumos ar fi ceva personalizat, o cana termosensibila de ex. (care isi schimba culoarea), o perna, un glob in forma de inima, etc. Uita-te pe aici: http://epersonalizari.ro/